Calitatea in Securitate este un proiect de constientizare a diferentierii prin calitate. Servicii de securitate achizitionate pe criterii de calitate si servicii de securitate vandute prin elemente de calitate.

Asigurarea securității constituie una dintre preocupările centrale ale oricărei societăți. Situatia actuala din piata de Securitate din Romania evidentiaza necesitatea de a fi mai bine pregătiți pentru un climat de afaceri corect si sigur. În actualul mediu socio-economic, caracterizat prin concurena acerba si cresterea exigentelor consumatorilor, prin lipsa si calitatea fortei de munca disponibile, companiile de Securitate trebuie sa ofere valoare pietei.

#Spune NU inSecuritatii

Ne propunem sa sustinem o campanie pentru dezvoltarea sigura si sustenabila a pieței de securitate fizica.

Pentru a crea o piață matura a industriei securității private din Romania la nivel local si competitiva la nivel european, Campania noastra isi  propune, printre altele, promovarea principiilor fundamentale ale Calitatii:

  • Orientarea catre client: Organizatiile depind de clientii lor, prin urmare trebuie sa inteleaga nevoile curente si viitoare ale acestora, trebuie sa indeplineasca cerintele acestora si sa caute sa depaseasca asteptarile lor cele mai inalte.
  • Management: Conducerea stabileste unitatea dintre obiectivul si directia unei organizatii. Ea trebuie sa creeze si sa pastreze un mediu intern in care persoanele devin perfect implicate in obtinerea obiectivelor organizatiei.
  • Implicarea personalului: Personalul reprezinta esenta unei organizatii si implicarea lor totala permite ca abilitatile personale sa fie utilizate in beneficiul companiei. Pentru ca personalul sa sprijine initiativele legate de calitate, trebuie in primul rand sa le inteleaga.
  • Abordarea procesuala: Un rezultat dorit este obtinut intr-un mod mult mai eficient cand activitatile si resursele aferente destinate crearii rezultatului sunt gestionate sub forma unui proces.
  • Abordarea sistemica: Identificarea, intelegerea si gestionarea proceselor interconectate in cadrul unui sistem contribuie la eficacitatea si eficienta organizatiei in atingerea propriilor obiective.
  • Imbunatatirea continua: Imbunatatirea continua a performantei generale a organizatiei ar trebui sa fie obiectivul permanent al unei organizatii.
  • Abordarea factuala la luarea deciziilor: Deciziile eficace sunt bazate pe analiza datelor si a informatiilor. Este important sa se faca corectii si sa se ia actiuni corective si preventive.
  • Relatii reciproc avantajoase cu furnizorii: O organizatie si furnizorii ei sunt intr-o relatie de interdependenta iar o relatie reciproc avantajoasa potenteaza capacitatea fiecarui partener de a crea valoare.

Pentru mai multe informatii va invitam sa descarcati Ebook-ul gratuit de aici.Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security