Autori si Colaboratori

Securitate in Romania

Este un blog sprijinit de mai multi specialisti, in scopul de a creste piata de securitate din Romania.

Autorii articolelor sunt specialisti cu experienta in domeniul de securitate si cu expertiza

in unul sau mai multe alte domenii.

Fondatori

Constantin Iordache
Constantin IordacheConsultant Securitate si Partener Verifies
Helping people & companies achieve top performance in security.
Managing Partner Verifies, experienta vasta in consultanță în domeniul de securitate,specializare în dezvoltarea de soluții de securitate, care ajută companiile să selecteze cele mai eficiente soluții și servicii de securitate și cei mai potriviți furnizori de securitate.
De peste 15 ani in industria de securitate, experinta vasta in management si dezvoltare companii de securitate. Implicat in proiecte de dezvoltare industria de securitate.

Dan Lazar
Dan LazarConsultant & Partner Verifies
Consultant Securitate & Management;
15 ani experienta in actiuni informative – operative externe;
10 ani manager Securitate companii multinationale retail;
Trainer vanzari, Securitate si siguranta;
Consultant Securitate de tip hypermarket;

Coloboratori

Alexandru Costachi
Alexandru CostachiConsultant Securitate
Absolvent al Academiei Navale si al Facultatii de Drept.

20 de ani in Ministerul Apararii, din care 16 ani in domeniul Operatiilor Speciale.

De peste 7 ani Manager de Securitate la SC SILCOTUB SA, membra a grupului TENARIS.

Diploma in Managementul Securitatii, la Security Institute / Marea Britanie. Absolvent al cursului de Evaluator de Risc la Securitatea Fizica. Membru ASIS(American Society for Industry Security) si Membru Security Institute – MSyI (Marea Britanie).

Ion Iordache
Ion IordacheConsultant de Securitate
Consultant de securitate, Trainer, Evaluator de competente profesionale, Auditor/ Lead Auditor for Quality Management System (ISO 9001) & Information Security Management System (ISO 27001) . Ion Iordache a efectuat, in cei 20 de ani de activitate profesionala, peste 1.000 de studii de securitate pentru clientii sai si a oferit solutii pentru asigurarea securitatii vietii si bunurilor acestora.
Timp de aproape 20 de ani a coordonat activitati profesionale de consultanta in activitati de securitate privata iar din Iulie 2009 a condus Asociatia Romana a Specialistilor in Securitate – A.R.S.S. una din cele mai importante asociatii profesionale din industria de securitate privata din Romania.
Alexandru Badet
Alexandru BadetAvocat
Cabinet de avocatura cu sediul în Bucuresti, infiintat în 2013 de catre avocatul titular Alexandru Badet – specialist cu experienta de peste 10 ani în avocatura de afaceri, avocat definitiv si partener in societati de avocatura locale si internationale.
Domenii de expertiza ale cabinetului: Drept Societar si Comercial, Fuziuni si Achizitii, Dreptul Muncii, Drept Bancar si Financiar, Drept Fiscal, Restructurari si Insolventa, Litigii si Arbitraj, Drept Imobiliar
Gabriel Badea
Gabriel BadeaConsultant Securitate
Peste 20 de ani in industria de securitate fiind activ atat ca manager si profesionist, cat si ca investitor in acest domeniu.
Presedintele Asociatiei Romane a Industriei de Securitate din Romania pe care o conduce de la infiintare, respectiv din anul 2001. CEO al Global Security Systems (GSS), care este şi preşedinte al Federaţiei Serviciilor de Securitate.

De asemenea, este membru al ASIS International (American Society for Industrial Security) si participa in comitetele de lucru ale CoESS (Confederation of European Security Services) reprezentand industria de profil din Romania.

Ionel Popa
Ionel PopaConsultant Securitate
In cei aproximativ 20 de ani de experienta, Ionel a fost implicat in multiple proiecte locale si globale in zona securitatii. Si-a inceput cariera in Philip Morris Romania, a participat la intrarea companiei Kaufland pe piata romaneasca si a facut parte din echipa ce a deschis, operat si inchis fabrica Nokia de la Jucu. De asemenea, Ionel a condus securitatea logistica a companiei Nokia in EMEA si, ulterior, securitatea fabricilor Microsoft la nivel global.

Ionel este fondatorul societatilor Senior Security Consulting si ONE St si este Ambasador TAPA EMEA in Romnia.

Adrian Gheorghiu
Adrian GheorghiuConsultant & Manager Securitate
De peste 25 de ani in piata de securitate, Adrian a fost implicat in descoperirea si promovareasi distributia solutiilor inovatoare de securitate.
Adrian este fondatorul Helios Distribution, importatorul solutiilor de securitate: ICT Protege, Inim, Zenitel, LDA, Spica, Perco.

Vrei sa scrii pentru Securitate in Romania

Vrei sa publici articolele tale pe Securitate in Romania?

Securitate in Romania este o platforma deschisa expertilor in domeniul de securitate care se pot alatura si contribui prin articole la dezvoltarea industriei de securitate.

Securitate in Romania ofera prin articolele sale sfaturi pentru problemele de zi cu zi cu care se confrunta industria de securitate.

Articolele pot fi dar fara a se limita despre urmatoarele domenii:

  • firme de securitate (management operational, probleme cu care se confrunta, recrutare in domeniu)
  • paza si protectie
  • securitate incendiu- servicii private pompieri
  • sisteme si echipamente de securitate
  • monitorizare si interventie
  • transport valori
  • consultanta securitate
  • cybersecurity
  • solutii noi, inovatie in domeniul de securitate
  • loss prevention

Vrei sa scrii pentru Securitate in Romania?

Contacteaza-ne acum pe securitate@SecuritateinRomania.ro

 

Websituri si Bloguri Recomandate / Partenere