Trofeul de Excelență Profesională în Securitate Privată, categoria Consultanti de Securitate – Evaluatori de Risc la Securitatea Fizică, a mers anul acesta către WindOne. 

A fost un moment important atât pentru echipa WindOne, cât și pentru industria securității private.

Pentru noi, trofeul reprezintă motivația de a ne continua misiunea și certitudinea că partenerii noștri pot deveni repere în industria securității cu ajutorul instrumentelor software pe care le oferim.

La nivel de industrie, acordarea trofeului unei companii care dezvoltă soluții software integrate, înseamnă o schimbare de paradigmă. Este un semn clar că firmele sunt pregătite să treacă la nivelul următor de business, care presupune controlul resurselor, eficiență și profesionalism.

Credem că industria a premiat cu adevărat inovația, evoluția și performanța.

Echipa WindOne dorește să mulțumească tuturor pentru încrederea acordată și să felicite câștigătorii, finaliștii și participanții la Gala OSPA.

O parte din echipa WindOne, câștigătoare la Gala OSPA 2018, împreună cu Bogdan Șovar – Președintele Patronatului Serviciilor de Securitate.

Trofeul pentru Excelenta Profesională în Securitate (OSPA) recunoaște și recompensează societațile și profesioniștii din sectorul securității private.

Criteriile de apreciere a performanței au fost definite în urma studierii și cercetării sistematice a factorilor esențiali care contribuie la atingerea excelenței profesionale (Programul de cercetare “Aspirând spre Excelență” –  Centrul “Perpetuity Research”- Marea Britanie). Programul OSPA este realizat în colaborare cu asociații și grupuri profesionale din domeniul securității private din mai multe țări.

WindOne. Software-ul de care Securitatea are nevoie!
WindOne dezvoltă soluții software integrate pentru industria securității private și oferă servicii de implementare și suport.

Soluțiile pe care le propunem vin în sprijinul partenerilor noștri și le oferă control sporit asupra resurselor și întregului business. De la OneERP – software integrat până la OneGuard – software Protecție și Pază, OneTech – software Servicii și Sisteme Tehnice sau OneMI – software Monitorizare și Intervenție, reușim să acoperim în totalitate activitatea oricărei companii de securitate.

www.windone.ro


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

Parteneri :

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Consultanta de securitate, Audit securitateSelectie, Evaluare si Audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Grow – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie,management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate