Webinar ASIS International, Chapter 277 Romania

1 Mai, 11.00-12.00

Tema:  Rentabilitatea investitiei in Securitate, Visoiu Tiberius, CPP, PSP

Incrierea se realizeaza accesand linkul Register in advance for this meeting:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMpdu6upz8vHdKEJL0e8-UVs4GgYUhFl99T

Dupa inregistrare, vei primi un email de confirmare care va contine informatiile necesare pentru accesare webinar.

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.

In ceea ce priveste orice organizație, securitatea trebuie sa isi masoare rentabilitatea, sa isi justifice utilizarea bugetului si sa ofere argumente de sustinere pentru urmatorul exercitiu bugetar. Dar organizatiile au adesea dificultati in masurarea cu precizie eficacitatea si costul activitatilor de securitate. Motivul este ca securitatea nu este de obicei o investitie care ofera profit, ci prevenirea pierderilor. Deci, care este suma corecta pe care o organizatie ar trebui sa o investeasca in protejarea activelor definite ca fiind de interes?

ASIS Romania reprezinta chapter-ul local al celei mai mari asociatii de profesionisti in securitate din lume, organizatie care reuneste peste 34.000 de profesionisti in securitate fizica, electronica, investigatii, consultanta si cybersecurity. In Romania, organizatia Asis International este reprezentata de manageri de securitate, consultanti, reprezentanti ai unor companii de investigatii si managerii unor companii reprezentative, care furnizeaza servicii de paza, sisteme electronice de securitate sau care integreaza tehnologia cu paza umana pentru protectia unor obiective industriale, comerciale, de utilitati publice, oil & gas si alte infrastructuri critice.


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in SecuritateProiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security