WatchLock Cube – cea mai nouă versiune de lacăt inteligent de la ESS

 

Electronic Security Systems (ESS) promovează cu succes in Romania soluţiile de monitorizare a activelor produse de partenerul său STARCOM. Dintre acestea, „lacătul inteligent” Watchlock s-a dovedit a fi preferatul clientilor ESS. Imbinând in mod fericit tehnologiile GPS si GPRS cu o multitudine de senzori, totul atasat unui lacat de inalta securitate, Watchlock este perfect pentru securizarea activelor in tranzit sau a transporturilor efectuate de terţ

Watchlock Cube este un sistem stand-alone complet autonom, asadar nu necesita cablare sau instalare, putand fi usor transferat intre diferite containere, mijloace de transport sau locatii. Poate fi atasat unei varietati de lacate mecanice, astfel incat securitatea fizica oferita este acum mult mai versatila.

Watchlock Cube este soluţia ideală pentru securitatea depozitelor sau altor obiective inchise cu porţi. Este o solutie eficienta pentru obiective situate in zone indepartate, asigurand monitorizarea permanenta si generand alerte in timp real la tentativele de deschidere neautorizată.

De la desemnarea sa ca Physical Security Product of the Year la IFSEC 2012, Watchlock si-a demonstrat eficienta pe toate meridianele globului, avand un rol cheie in prevenirea unor evenimente grave cum ar fi Train Robbery in Kazakhstan. (2016).

Acum, Starcom lanseaza Watchlock Cube, cu un design mai versatil si mai adaptat nevoilor utilizatorilor, dar care continua sa ofere cea mai avansata tehnologie GPS inglobata intr-un dispozitiv de inalta securitate mecanica. Beneficiarul cunoaste in timp real pozitia si starea lacătului si este imediat avertizat la tentativele de sabotaj ale acestuia.

Contactaţi   ELECTRONIC SECURITY SYSTEMS SRL

Terranita Business Center, Str. Gheorghe Titeica nr. 121C, Parter, Sector 2, București

+40 728 331 567 – Viorel Luţă

office@electronicsecurity.ro

viorel.luta@electronicsecurity.ro


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

Parteneri :

4Tree firma de recrutare dedicate pentru industria de Securitate

VerifiES – Verificam Eficienta in Securitate: Consultanta in industria de Securitate

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate,  Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Broker de securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate