SISTEMUL DE CEATA INSTANTANEE UR FOG ESTE UTILIZAT IN FOARTE MULTE DOMENII

Sistemul de creat ceata instantaneee, UR Fog, se utilizeaza in foarte multe domenii. Magazinele, sediile bancare, depozitele, casele de schimb valutar, de amanet, sau magazinele de bijuterii, casele de jocuri de noroc, orice spatiu poate deveni o tinta preferata de infractori. In vile sau case personale, ori chiar si la bloc, sistemul este extrem de eficient. Clasicele sisteme de alarma conectate la un dispecerat lasa un timp de actiune pentru infractori de minim 5 minute, pana la sosirea echipajelor de interventie. Absolut suficient pentru cei care vor sa fure si care de obicei se misca extrem de rapid, de multe ori pana intr-un minut. Daca locatia este monitorizata video, declansarea cetii se poate face si remote, de catre un operator care confirma incidentul pe imaginile camerei.
In aceste cazuri, UR Fog este solutia optima, care lanseaza ceata instantaneu, cu tunuri profesioniste. Sistemul se customizeaza pentru orice spatiu, dupa volumul necesar de ceata in respectiva incinta. Ceata nu este nociva pentru oameni si animale si functioneaza si pe baterii.

Asa cum vedeti si in video, crearea de ceata este practic, instantanee, reducand vizibilitatea la zero! Astfel se alunga infractorii, sau chiar sunt blocati in interior, pana la sosirea interventiei sau a politistilor.

Contacteaza acum un consultant Azitrend


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica  | Implementare solutii de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate