S-a încheiat sesiunea de depunere a proiectelor pentru Trofeele OSPA România 2019

Sesiunea de depunere a proiectelor pentru Premiile pentru Excelența Profesională în Securitatea Privată – OSPA România 2019 s-a încheiat pe data de 23 septembrie 2019 și au fost validate înscrierile candidaților pentru toate cele 8 categorii.

Câștigătorii și finaliștii vor fi desemnați de un juriu format din distinse personalități ai industriei securității private, iar premiile vor fi decernate în cadrul Galei organizate, ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Securității Private în România, împreună cu Conferința Regională de Securitate – București 2019 și expoziția BUCHAREST SECURITY TRADE SHOW.

Anunțarea finaliștilor va fi făcută pe data de 14 octombrie, dar câștigătorii nu vor fi cunoscuți decât în seara Galei, desfășurată în acest an pe 15 noiembrie în ambianța deja familiară a JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanța.

Lista membrilor juriului și a categoriilor de premiere sunt disponibile pe https://ro.theospas.com/.

O serie de oportunități de sponsorizare oferă companiilor șansa să-și crească notorietatea mărcilor proprii, să-și promoveze produsele și serviciile în mediul industriei de securitate privată.

Pentru discuții și informații suplimentare despre OSPA vă rugăm să-i contactați pe Gabriel Badea – gabriel.badea@fss.org.ro (pentru limba Română) sau pe Hannah Miller – h.miller@theospas.com (English speaking).

Premiile OSPA România sunt organizate în fiecare an de către Federația Serviciilor de Securitate în parteneriat cu World Excellence Awards, iar România este într-o companie selectă, alături de Australia, Germania, Norvegia, Marea Britanie, Statele Unite și, în curând, Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg, care vor organiza gala în comun).

În viitor, câștigătorii premiilor naționale vor putea concura în cadrul unei gale mondiale pentru titlul mondial al categoriei respective.


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate