Există evoluție – și atunci există revoluție.

Evoluția este o schimbare treptată în timp pentru a se adapta unui nou mediu, în timp ce revoluția este o schimbare bruscă și rapidă, care este mai completă și fundamentală.
În 2019, schimbul de securitate globală (GSX) vă aduce o revoluție.

În acest an, avem atât de multe lucruri noi de arătat, este aproape mai ușor să enumerăm ce nu este nou. Veți găsi în continuare o gamă vastă de sesiuni educaționale – peste 300 în acest an – pentru a vă extinde cunoștințele și pentru a vă construi acreditările în cadrul industriei. Încă o dată veți avea ocazia să faceți rețea cu mii de colegi. Podeaua noastră de expoziții va fi din nou plină de furnizori de tehnologii și soluții care vor prezenta cele mai avansate hardware și software disponibile care abordează problemele de securitate cele mai dificile din ziua de azi – domenii cu un accent deosebit pentru managementul securității, aplicarea legii și profesioniștii în domeniul securității interne.

Dar noul este ceea ce face revoluționar anul acesta pentru GSX.

Sala de expoziții va fi transformată într-un mediu de laborator de învățare, prezentând produse și tehnologii noi și emergente, precum învățare automată, robotică, analiză criminalistică și inteligență artificială.

Vor fi peste peste 100 de noi expozanți la GSX 2019. Mulți provin din noi categorii de soluții, cum ar fi piețele audio / video și vechicle nemarcate, precum și integrarea sistemelor și furnizorii de servicii gestionate (integratori IT), care recunosc rolul extins de securitate tradițională. sistemele se joacă în întreprindere.

GSX 2019 va propulsa avansarea și prezentarea tehnologiei și mai departe cu o nouă zonă dedicată de pe etajul expoziției, denumit în mod corespunzător districtul perturbării . Aici, cele mai noi inovații tehnologice vor fi afișate, demonstrate și discutate într-o varietate de micro-locuri, inclusiv:

  • X etape de învățare , care vor cuprinde sesiuni experiențiale cu subiecte și conținut concepute pentru a modela în mod activ viitorul profesioniștilor în securitate.
  • D3 (dronelor, droizi și apărare), care a fost extins foarte mult pentru a oferi demonstrații ale celor mai noi tehnologii teleghidate pentru transportul aerian, terestru și subacvatice. La fel de important, D3 va avea, de asemenea, soluții concepute pentru a combate infiltrarea din atacurile drone.
  • Sectorul Startup este dedicat evidențierii noilor companii în fruntea noilor tehnologii noi și emergente care afectează industria de securitate.
  • Competiția Pitch reunește un grup de elita de antreprenori, investitori, și lideri din industrie pentru a experimenta modul în care unele dintre cele mai interesante start – up stadiu incipient din lume pitch – inovațiile și conceptele lor. Fiecare companie este acordată timp pentru a urca, urmată de Q&A și feedback de la investitori de talie mondială și CSO-uri de top.
  • Câștigătorii Premiului Produsului Inovativ (IPA) vor avea, de asemenea, o zonă dedicată pentru a prezenta cele mai noi produse, servicii și soluții tehnologice din industrie.

În acest an, extindem oportunitățile de învățare dincolo de cadrul tradițional al clasei. Accesul nostru live Live Streaming în direct! programul va livra sesiuni de educație GSX dincolo de zidurile centrului de conferințe către sute de profesioniști din domeniul securității din întreaga lume. Aceste sesiuni – peste 300 la număr, conduse de ASIS și experți în materie Infragard – vor oferi o experiență de învățare imersivă și interactivă pentru profesioniștii de securitate la toate nivelurile de experiență – incluzând o pistă exclusivă a CSO, axată pe teme strategice de securitate, afaceri și leadership.

Programul este organizat în 17 piese de subiect , patru sesiuni generale, șase recenzii de certificare și cursuri pre-conferință și (noi în acest an) sesiuni de gamechanger. Peste 220 de experți în domeniul ASIS într-un spectru larg de subiecți de securitate vor oferi acest program masiv de educație.

Noua noastră eră de revoluție se reflectă și în numele conferinței, Global Security Exchange. În timp ce noul nostru nume a fost introdus anul trecut, anul acesta GSX își îndeplinește pe deplin promisiunea, demonstrând angajamentul ASIS International de a uni întregul spectru de securitate – profesioniști de securitate cibernetică și operațională din toate verticalele din sectoarele publice și private, organizații și parteneri aliați, și furnizorii de servicii și soluții – pentru cel mai cuprinzător eveniment de securitate din lume.

Citeste mai mult pe GSX Blog


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security