TRASSIR StaffDetector. De multe ori, când îi întrebăm pe expați sau pe turiștii străini ce remarcă diferit în România, unul din primele aspecte se referă la faptul că, odată intrați într-un magazin, nu vine niciun reprezentant de vânzări să îi întâmpine. Tehnologia TRASSIR StaffDetector acum ne ajută să îmbunătățim și acest aspect care, poate nu ne dăm seama, dar este foarte important pentru sentimentul pe care îl are CLIENTUL. Iar de asta, evident, depinde cifra de vânzări.

TRASSIR StaffDetector

StaffDetector de la TRASSIR

Este capabil să determine automat în câte secunde este abordat de către personal fiecare client. El poate fi customizat astfel încât dacă un client stă în zona televizoarelor, de exemplu, mai mult de un minut, e clar că are nevoie de îndrumare. Modulul anunță în cască sau prin alte metode nevoia de prezență la raion a agentului de vânzări. Și astfel se realizează un win-win! Clientul e mulțumit, agentul a făcut o nouă vânzare.

Modulul este util și pentru pentru verificarea dobândirii cunoștințelor ale unor cursuri de vânzare pro-activă, sau pur și simplu pentru stabilirea și monitorizarea automată a unor KPI ale oamenilor din magazin. TRASSIR StaffDetector.

TRASSIR StaffDetector

Cu StaffDetector se pot obține orice fel de rapoarte pe magazine, regiuni sau chiar pe întreaga rețea națională.

 

TRASSIR StaffDetector

trasir vms

 


[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica  | Implementare solutii de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate