AZiTREND si SPECTRUM – o noua abordare pentru retailul romanesc

Retail analytics este un domeniu foarte important in care implementarea platformei TRASSIR reuseste sa aduca reducerea semnificativa a pierderilor si furturilor. Prin integrarea cu solutia software pentru casele de marcat a partenerilor nostri de la Spectrum din Brasov, ce se realizeaza in conditii de compatibilitate totala a celor doua sisteme, se obtin rezultate remarcabile.

De exemplu, se pot determina fraudele realizate de casieri, care marcheaza eronat diverse produse scanate. Integrarea reusita cu partenerii de la Spectrum permite Trassir sa utilizeze in algoritmii proprii toate evenimntele de la casa de marcat: deshiderea cutiei de bani, citirea de produse in afara bonului (verificare de pret), introducerea de produse utilizand scanerul de mana, scanerul de masa, sau introducerea codului de bare de la tastatura etc.

Integrarea perfecta intre TRASSIR si SPECTRUM – solutii complete de retail

Utilizand toate aceste informatii, Trassir reuseste, cu ajutorul celor peste 45 de algoritmi proprii de analiza, sa identifice si sa raporteze catre operatori doar tranzactiile cu risc ridicat de frauda reducand astfel timpul de cautare al incidentelor. Datorita integrarii cu sistemul video, operatorul poate vizualiza instantaneu arhiva din momentul generarii tranzactiei si, in urma analizei, confirma sau infirma acest incident. Mai mult, Trassir realizeaza si un audit al operatorilor oferind managementului rapoarte despre activitatea acestora, numarul de evenimente prelucrate, viteza de prelucrare, etc.

Integrarea cu POS permite si oferirea de rapoarte de tip „sales conversion”, calculand numarul de bonuri emise versus numarul de persoane care au intrat in magazin.

Colaborarea cu partenerii de la Spectrum din Brasov, care ofera solutii complete de retail ne ofera perspectiva unor rezultate spectaculoase in proiectele viitoare.

Pentru mai multe informatii despre solutiile integrate ale AZiTREND si platforma TRASSIR, va invitam sa accesati www.azitrend.ro


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

Parteneri :

4Tree firma de recrutare dedicate pentru industria de Securitate

VerifiES – Verificam Eficienta in Securitate: Consultanta in industria de Securitate

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate,  Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Broker de securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate