RETAIL SAGA – Episode 5

Magazinul viitorului, acum! Prin aplicatia Intelligence Retail

Asa cum v-am prezentat in episodul anterior, Intelligence Retail poate genera rapoarte extrem de precise, detaliate, in real time.

Asa cum de vede in video, modul de utilizare este extrem de facil, pentru ca fotografiile marfurilor de la raft pot fi facute cu telefonul mobil inclusiv de angajatii sau managerul magazinului, apoi sunt introduse in aplicatie. Aceasta identifica si recunoaste fiecare produs de pe raft si pozitionarea lui si compara cu modelul de planigrama sau cu ghidul de merchandising. Se genereaza o multitudine de rapoarte, ce se pot sintetiza la nivelul fiecarui magazin, produs, gama, sau producator, apoi se pot agrega pe orase, zone de vanzari, sau la nivelul intregii retele.

 

Rapoartele pot fi despre: prezenta la raft (On Shelf Availability, Out Of Stock, Share Of Shelf, Numerical Distribution), pozitionare (Product location, Shelf standards, Brand blocks, Eye level), mod de prezentare (Facing compliance, Share Of Shelf compliance, Shelf index compliance), promotii (POSM, Secondary display, Promoted SKUs, Promotion compliance), sau indicatii de pret (Price intelligence, Price tag compliance, Promo prices).

Principalele beneficii, pe langa raportarea exacta si atat de detaliata in timp real, sunt reducerea costurilor de audit al vanzarii, pana la 80% si cresterea vanzarilor cu 3-6%.

 


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate