Trassir pentru obiective industriale

 

 

Trassir pentru obiective industriale. Specificul comun al halelor industriale și al unităților de producție se caracterizează prin monitorizarea unui obiectiv complex, cu parametri multipli, pe fundalul unor mișcări numeroase, haotice în mare parte, în majoritatea cazurilor fiind zgomot. În aceste condiții, este dificil de urmărit obiecte multiple, având caracteristici diferite: în funcție de mărime, viteză și direcție, la trecerea porților de acces sau a gardului, sau anumite spații traversate.

  Trassir pentru obiective industriale. Platforma TRASSIR, ce are module specializate pentru mediul industrial, poate asigura controlul permanent în privința multor aspecte:

– Monitorizarea accesului și circulației angajaților proprii, a colaboratorilor și a vizitatorilor;

– Controlul circulației auto și a transporturilor de produse și materiale;

– Controlul unitar al operațiunilor de încărcare și descărcare;

Trassir pentru obiective industriale asigura un control și o monitorizare centralizata a perimetrului.

având nivelul maxim detaliilor, necesar pentru înregistrările video. De exemplu, un zoom optic de 36X permite vizualizarea în detaliu a tuturor obiectelor în mișcare, determinarea fețelor angajaților, numerele mașinilor și chiar și de cine au fost conduse. Este un element extrem de important, deoarece în orice moment, în arhivă se găsește imediat înregistrarea dorită.


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate.Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate. Legislatie de Securitate. Club de Securitate. Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate