TRASSIR by VerifiESTRASSIR by VerifiES este una dintre cele mai performante platforme software de management si analiza video. Utilizand cei mai noi algoritmi de calcul, TRASSIR se poate extinde si adapta la orice fel de specific, de la solutii pentru retail, pana la industrial, centre de business, depozite, paza perimetrala, mari centre comerciale, smart city, gari, autogari, stadioane si aeroporturi. Pe platforma TRASSIR ruleaza deja mai multe proiecte cu peste 70.000 camere si peste 10.000 de servere. Suntem mandri ca in Romania, pana in prezent, urmatorii beneficiari au implementat deja solutia TRASSIR: Selgros Cash & Carry Romania, Auchan Romania, in magazinele MyAuchan, ARABESQUE, PROFI Romania, Penny Romania, Stadionul CFR-Cluj, Skanska Romania, Federatia Romana de Fotbal, Rom Carton, RESIDENZ Cartierul German, AGRINVEST.

Cele mai importante module TRASSIR by VerifiES

Active POS TRASSIR by VerifiES

Ai un punct de vânzare? Atunci ai nevoie de TRASSIR ActivePOS! Pentru ca detectează automat eventualele fraude a casierilor. Din experienta noastra, investitia in aplicatie are un ROI (Return On Investment) foarte scurt, de la 2 la 6 luni.

Active Search TRASSIR by VerifiES

Cauta cine a luat produsul interesat de pe raftO caracteristică unică este Cautarae Smart a filmuletelor în arhiva, TRASSIR ActiveSearch, proiectat pentru a lucra împreună cu detectoare de mișcare care este implicit (inclus) in sistemului software profesional TRASSIR.

NEURO DETECTOR TRASSIR by VerifiES

Modulul se bazează pe reţelele neuronale şi este destinat detectării de persoane sau diferite obiecte (mașini, biciclete etc). Permite detectarea cu exactitate a naturii obiectelor din cadru. De aceea, când un obiect străin pătrunde într-o zonă selectată, detectorul sesizează forma specifică şi generează o alarmă. Reduce semnificativ numărul de alarme false, datorită algoritmilor matematici evoluaţi, care reuşsesc filtrarea obiectelor străine si a zgomotului.

Alege modulul TRASSIR by VerifiES care ti se potriveste!

Descopera solutia optima pentru supravegherea video inteligenta a businessului tau. Solicita specialistilor Verifies Security o analiza personalizata si afla care este configuratia perfecta pentru a-ti minimiza riscurile de pierderi si furturi

Solutii autonome inteligente, costuri minime.

 


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitateSolutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate