Un agent de securitate a dispărut cu un 1 milion de lire sterline, după ce a abandonat duba de transport valori inscriptionata G4S în sud-vestul Londrei.

Se spune că șoferul a fugit cu 40 de cutii de depozitare și a părăsit vehiculul pe o stradă rezidențială în Clapham, marți. Poliția a fost alertă la opt ore după ce transportul blindat, inscripționat cu sigla G4S, a fost văzut pentru prima dată parcat pe o linie galbenă dublă, a mentionat The Sun. Unitatea Flying Squad a lui Scotland Yard a lansat o investigație, iar un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat miercuri pentru suspiciunea de furt. Un locuitor din Clapham a declarat că a fost suspicios după ce a văzut vehiculul stationat „pentru că nu există magazine aici”.

 A fost recuperată o cantitate de numerar, iar G4S, un important contractant guvernamental, a declarat că nu a existat niciun impact financiar „material” al incidentului.

Un purtător de cuvânt al Scotland Yard a declarat: „Poliția a fost chemată marți, 23 aprilie, aproximativ la ora 19:00, la rapoartele privind un furt de casete de bani de la un vehicul de trezorerie.

 „Ofițerii au participat la investigatie în zona Larkhall Rise din Clapham, unde vehiculul a fost parcat. Nu a existat nici un semn de intrare forțată la vehicul.

„In urma verificarilor un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat de ofițeri pe suspiciunea de furt de la ora 15:00, miercuri, 24 aprilie.

 „A fost dus la o stație de poliție din sudul Londrei. O cantitate de bani a fost recuperată.”

Poliția a declarat ca investigatiile vor continua.

Un purtător de cuvânt al G4S a declarat: „Aceste incidente sunt extrem de rare în afacerile noastre în Marea Britanie și lucrăm îndeaproape cu Poliția Metropolitană pentru a rezolva problema. Impactul financiar nu este semnificativ”.

Citeste mai mult pe Standard.co.uk


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security