Workplace Injuries Archives - Personal Injury Solicitors Bolton

Identificând pericolele de munca din retail, cu cel mai mare impact asupra siguranței, veți fi mai bine pregătiti să le controlați sau să le eliminați precum și să preveniți accidentele, rănirile, daunele materiale și perioadele de incapacitate profesionala.

  1. Leziuni de suprasolicitare. O vătămare fără impact rezultată din efortul fizic excesiv, exagerarea este o cauză majoră a inflamației articulațiilor și ligamentelor care rezultă din efortul fizic excesiv. Efortul fizic excesiv poate afecta oamenii în diferite moduri: pentru unii poate provoca dureri sau disconfort minim sau deloc dar pentru altii poate duce la incapacitate.
  2. Marfa ridicata și manipulata. Ridicarea, împingerea, tragerea, coborârea și răsucirea necorespunzătoare pot cauza elongatii, entorse și alte vatamarii grave. Tehnicile necorespunzătoare, capacitățile fizice, condițiile preexistente și alte probleme conexe pot contribui la riscuri potențiale.
  3. Alunecări și căderi. Atât angajații, cât și clienții pot cădea din cauza deplasarilor și alunecărilor. Gravitatea vătămării se bazează de obicei pe viteza impactului (de la ce inaltime și cât de repede cazi); duritatea și alte caracteristici (netede, aspre etc.) ale suprafeței pe care aterizați, precum și orientarea corpului la impact.
  4. Stresul la locul de muncă. 25 la sută dintre angajați își consideră locurile de muncă ca fiind factorul stresant numărul unu în viața lor. Stresul la locul de muncă poate fi definit ca răspunsurile dăunătoare fizice și emoționale care apar atunci când cerințele postului nu corespund capacităților, resurselor sau nevoilor lucrătorului. Stresul la locul de muncă poate duce la sănătate precară și chiar la răniri.
  5. Caderi de marfa. Acestea sunt leziuni care sunt rezultatul căderii marfurilor de pe raft. Gravitatea vătămării se bazează de obicei pe viteza impactului (cât de tare sunteți lovit și inaltimea de la care cade obiectul, caracteristicile, dimensiunea, forma, greutatea, duritatea obiectului precum și partea corpului afectată de impact.
  6. Cuțite, tăietoare de cutii și alte obiecte ascuțite. Unele dintre cele mai frecvente leziuni sunt tăieturile si perforarile. Aceste pericole la locul de muncă sunt adesea rezultatul unei formări necorespunzătoare, a neutilizării echipamentelor de protecție necesare, a nerespectării procedurilor de siguranță.
  7. Stivuitoare și palete. Aproape orice dispozitiv mecanic in miscare este un potential pericol. Multe pericole la locul de muncă sunt cauzate de părțile în mișcare ale dispozitivelor mecanice. Pericolele mecanice cauzează îndoirea, perforarea, tragerea, prinderea, prinderea și zdrobirea, care pot tăia, zdrobi, rupe oasele, mușchii și pot provoca leziuni suplimentare și chiar mai grave.
  8. Zgomot puternic sau intermitent. Instrumentele, echipamentele și utilajele care vibrează sau produc zgomote puternice pot cauza pierderea auzului sau alte vatamari grave.
  9. Violența la locul de muncă. Violența la locul de muncă se referă la orice act sau amenințare de violență fizică, abuz, hărțuire, intimidare sau alt comportament amenințător perturbator care apare în mediul de lucru. Poate varia de la amenințări și abuzuri verbale la agresiuni fizice și chiar omucidere. Poate afecta și implica angajații, clienții, colaboratorii și alți vizitatori. Indiferent de modul în care se manifestă, violența la locul de muncă este o preocupare crescândă pentru angajatori și angajați.
  10. Bullying la locul de muncă. Hărțuirea la locul de muncă se referă la acțiuni persistente, nerezonabile, îndreptate către un subordonat sau un coleg de serviciu, care sunt destinate să intimideze, să degradeze, să umilească sau să submineze; sau care creează un risc pentru sănătatea sau siguranța angajatului. Acest lucru poate implica abuz verbal și nonverbal, psihologic, fizic și umilință. Comportamentul de agresiune implică adesea un abuz sau abuz de putere, creează sentimente de lipsă de apărare și nedreptate și subminează dreptul unei persoane la demnitate la locul de muncă.

Siguranța la locul de muncă nu poate fi abordată pur și simplu ca un plan sau un program; trebuie inteleasa ca o stare de spirit. Trebuie să insuflăm principiile siguranței muncii ca element critic al culturii in retail și să acceptăm de bună voie responsabilitatea de a face din siguranță o parte integrantă a tot ceea ce facem.


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitateSolutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate