Speed Fire Protection la Interschutz Hanovra

Speed Fire Protection la Interschutz Hanovra

Speed Fire Protection la Interschutz Hanovra

                              Speed Fire Protection la Interschutz Hanovra

In perioada 20 – 25 iunie 2022 Speed Fire Protection impreuna cu Victoria Industry Fire participa ca expozanti la Targul International pentru incendiu si Protectie Civila Interschutz Hanovra. Speed Fire Protection la Interschutz Hanovra.

Speed Fire Protection la Interschutz Hanovra

Speed Fire Protection la Interschutz Hanovra

Speed Fire Protection la Interschutz Hanovra

Speed Fire

Brosura Victoria

Speed Fire Protection și Victoria Industry Fire sunt două companii antreprenoriale 100% Românești cu viziuni, valori comune precum și cu obiecte de activitate complementare.

Astfel un parteneriat dintre cele două companii a venit ca un lucru natural, Victoria Industry Fire produce în fabrica din Alexandria stingătoare ce cea mai bună calitate iar Speed Fire Protection aduce aceste produse mai aproape de clienți.

Fabrica de stingătoare Victoria Industry Fire a luat ființă din dorința unor oameni care și-au dorit produse românești, fabricate în România.

După o muncă susținută, după 2 ani de cercetari în 2018, s-au obținut primele autorizații pentru producție stingatoare de incendiu.

În acest moment se produc stigătoare cu pulbere ABC 40%, CO2 și spumă.

Stingătoarele de incendiu (toate tipurile) fiind încadrate ca MIJLOACE TEHNICE pentru apărare împotriva incendiilor, intră sub incidența Ordinului Nr. 88 din 2 aprilie 2012, privind aprobarea Metodologiei de certificare a conformităţii în vederea introducerii pe piaţă a mijloacelor tehnice pentru apărarea împotriva incendiilor, emis de Ministerul Administrației și Internelor, publicat în Monitorul Oficial nr. 239.

Pentru producție, import, distribuție și comercializare legala în România acesta trebuie să se regăsească în Lista Produselor Certificate / Notificata, disponibilă pe site-ul www.igsu.ro, actualizată de 2 ori pe lună.

Stingătoarele produse de Victoria Industry Fire SRL sunt testate în laboratoare acreditate la nivel european, îndeplinesc cerințele prevăzute de standardele în domeniu (naționale și europene) și
sunt publicate în lista menționată mai sus.

Interschutz din Hanovra este cel mai important târg internațional pentru incendiu și protecție civilă, salvare și siguranță. Speed Fire Protection la Interschutz Hanovra.

Târgul a fost fondat inițial în 1935, dar se desfășura doar la intervale neregulate. Din 2000, de cand a apărut la Augsburg, Interschutz va avea loc la fiecare cinci ani. La spectacol, producători din întreaga lume prezintă aici cele mai noi dispozitive și echipamente. Zona expozițională este locul de întâlnire al producătorilor de vehicule speciale de salvare, al medicului de urgență sau al furnizorului de dispozitive și echipamente medicale.

În domeniul protecției împotriva incendiilor, expozanții internaționali și naționali prezintă echipamente și concepte de soluții de protecție tehnică împotriva incendiilor. În special situatiile de criza se confruntă cu o varietate de scenarii de implementare la nivel mondial, astfel sunt necesare cerințe ridicate cu privire la cele mai recente soluții tehnice și logistice. În domeniul protecției civile sunt prezentate soluțiile potrivite de hardware robust pentru tratarea apei potabile sau software inovator până la managementul operațiunii. Interschutz este completat de numeroase forumuri și prelegeri.

Per total, organizatorii au primit în cele 6 zile de târg, în perioada 08. iunie – 13. iunie 2015, aproximativ 1500 de expozanți din 51 țări și 157000 de vizitatori din 49 de țări pe Interschutz din Hanovra.

In acest an, Interschutz va avea loc din 20 iunie până sâmbătă 25 iunie 2022 la Hanovra.

Tema principală a INTERSCHUTZ 2022 este utilizarea soluțiilor digitale inovatoare și cooperarea între diferiți actori și instituții sub cuvântul cheie „rețea”.

„Echipe, tactici, tehnologie – protecție și salvare în rețea”. Cel mai important târg mondial pentru pompieri, servicii de salvare, protecție civilă și securitate vizează astfel două aspecte cruciale pentru prezent și viitor: utilizarea soluțiilor digitale inovatoare, dar și cooperarea diferiților actori și instituții. Cuvântul cheie networking se aplică la ambele niveluri.


Speed Fire Protection la Interschutz Hanovra


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Facebook Securitate in Romania

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate. Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

VerifiES Security – Eficienta in Securitate. Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte.

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate. Design si proiectare solutii de securitate. Evaluare si selectie furnizori Securitate. Audit servicii si solutii de securitat.  Optimizare bugete securitate. Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate. Politici si proceduri de securitate. Programe de loss prevention. Receptie si evaluare sisteme de securitate.

Total Security Management. Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Evaluare de risc la securitate fizica. Implementare solutii de Securitate. Paza. Sisteme de securitate. Monitorizare alarme. Management de Securitate.

close

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security