Data: 28.11.2016

Localitatea: Bucuresti

Compania: SC AVITECH CO SRL

Candidatul ideal

• absolvent studii cu profil tehnic;
• experienta in domeniul sistemelor de securitate minim 2 ani: supraveghere video si monitorizare (CCTV), sisteme anti-efractie, paza perimetrala, control acces si pontaj, sisteme de detectie a incendiului, sisteme integrate de securitate;
• cunostinte temeinice de IT&C (retelistica, transfer date);
• abilitati de comunicare;
• permis de conducere.

Descrierea jobului

• realizarea lucrarilor de instalare, punere in functiune, intretinere si service a sistemelor de securitate, electrice, Audio-Video, IT&C.
• gestionarea interventiilor in functie de gradul de prioritate, stabilit impreuna cu managerul direct, astfel incat sa se indeplineasca atributiile stabilite pentru ziua respectiva, alegandu-se traseul optim pentru indeplinirea lor;
• deplasarea la sediul clientului, pentru interventii, in urma solicitarii acestora sau asigurarea asistentei tehnice telefonice;
• intocmirea devizelor de reparatii;
• oferirea clientului unui training minim de utilizare a echipamentului;

Oferta (bonusuri, beneficii):

• salariu atractiv, in functie de nivelul de implicare, performanta si rezultate
• dezvoltare profesionala intr-un mediu tanar, competitiv
• participare la traininguri de specialitate atat in tara cat si in strainatate

Descrierea companiei

AVITECH este unul dintre cei mai importanţi integratori din România de soluţii şi sisteme pentru domeniile securitate, siguranţă, instalaţii electrice, automatizări, audio-video, videoconferinţă, IT & C, soluţii ce au la bază echipamente şi servicii de cea mai bună calitate

Compania este structurată în prezent pe divizii specializate în cinci domenii de activitate: Securitate, Systems, IT & C, Audio-Video & Videoconferinţă, Service. Structurarea activităţii companiei în cele cinci divizii are la bază dorinţa de a veni cât mai prompt în întâmpinarea nevoilor clienţilor.

La AVITECH implicarea angajatilor confera certitudinea evolutiei pozitive a companiei si a cresterii satisfactiei clientilor. De aceea, investitia in dezvoltarea personala si profesionala a echipei de specialisti AVITECH este un ingredient de baza al succesului companiei. Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactiva reprezinta valorile solide care vor transcende orice bariere spre indeplinirea obiectivelor organizatiei.

Avand o puternica cultura organizationala, bazata pe un spirit energic, inovatie, creativitate, buna dispozitie si ambitie, AVITECH are drept filosofie investirea in oameni capabili, ambitiosi, entuziasti. Astfel, compania si-a consolidat de-a lungul timpului o echipa formata din profesionisti care isi indeplinesc sarcinile cu placere si pasiune.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus si esti interesat sa devii parte din echipa AVITECH, contacteaza-ne sau trimite-ne un CV la adresa cariere@avitech.ro.

Pentru aplicatii accesati urmatorul link: Avitech

Joburi in industria de securitate: Manager general, Manager de securitate, Consultant de securitate, Director operational, Director Risc, Director vanzari, Consultant vanzari, Manageri departamente (Financiar, Logistic, It, Contabilitate, HR), Manager zona, Director tehnic, Inginer sisteme, Tehnician sisteme, Inspector securitate, Sef Obiectiv.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security