ICT Protege  câștigă certificarea de înaltă securitate de clasa 5, aderând la un număr select de producători.

Soluțiile de intruziune ICT Protege sunt de încredere pentru a proteja oamenii și proprietățile din întreaga lume și pentru un motiv întemeiat. În calitate de inovator de frunte în sectorul securității, printre restricțiile actuale Covid, accentul pus pe păstrarea oamenilor în siguranță nu a fost niciodată mai evident.

Având în vedere acest lucru, suntem mândri să anunțăm că TIC a primit certificarea de clasa 5 de către Asociația Australiană a Industriei de Securitate, alăturându-se unui număr select de producători. Soluțiile certificate de clasa 5 sunt recomandate pentru a proteja agențiile guvernamentale, facilitățile corecționale, centrele de date, instituțiile financiare, utilitățile energetice și alte site-uri specializate.

Acest lucru face ca gama TIC să fie o opțiune convingătoare pentru orice proprietar de proprietate sau specificator care caută cea mai înaltă soluție de securitate. 

Produsele și software-urile acoperite de această certificare includ Protege WX, Protege GX, gama de cititoare de carduri ICT tSec, monitorizarea internetului ArmorIP și multe altele.

John Fleming, director general pentru ASIAL, spune că „ICT au demonstrat că gama lor de produse este capabilă să asigure site-uri cu valoare ridicată, această certificare este o dovadă a angajamentului lor continuu față de industria securității”.

Această certificare de la asociația australiană de securitate se referă la standardul australian / noua Zeelandă AS / NZS 2201.1: 2007. AS / NZS 2201 cuprinde o serie de standarde de alarmă împotriva intrușilor care includ specificații obligatorii, opționale și de consiliere aplicabile tuturor elementelor unui sistem de alarmă împotriva intrușilor.

Sistemele ICT Clasa 5 utilizează cele mai noi standarde de securitate pentru criptarea cheilor rulante digitale pentru a proteja împotriva tuturor vulnerabilităților cunoscute, asigurându-se că sunt semnalate întotdeauna alarmele. Dezarmarea la fața locului oferă combinații de 900K, cu PIN-uri din 6 cifre sau recunoaștere biometrică, plus acces de la distanță criptat și transmisie către o stație de monitorizare.

Exemplu de instalare a sistemului de clasa 5:

Hayden Burr, CEO și fondator ICT spune: „Sunt mândru de efortul colectiv al echipei care a dus la obținerea acestei certificări. Adăugarea clasei 5 la lista noastră deja extinsă de certificări de înaltă securitate consolidează și mai mult faptul că TIC este produsul potrivit pentru acest post. ”

Certificarea pentru o alarmă de intruziune de clasa 5 se bazează pe întreaga soluție și implementarea integrării, nu doar pe tehnologie. Documentația detaliată, procedurile de operare și întreținerea periodică sunt necesare pentru sistem.

Cel puțin, întreținerea anuală este necesară de către un furnizor autorizat și orice erori sunt remediate cât mai curând posibil. Aceasta este urmată de raportarea detaliată, care este semnată și văzută atât de tehnician, cât și de client. Raportul va include modificările necesare pentru menținerea conformității și orice recomandări pentru îmbunătățirea performanței.

Soluțiile de clasa 5 trebuie să includă următoarele:

  • Ca documentație construită, inclusiv planuri detaliate
  • Jurnal de bord
  • Instruirea utilizatorului final
  • Garanții pentru toate echipamentele instalate
  • Program complet de întreținere
  • Sfaturi scrise privind accesul de la distanță
  • Timp de funcționare de 99,95% până la monitorizare (local / la distanță) cu interogare la fiecare 20 de secunde

Responsabilitatea pentru conformitatea sistemului revine în cele din urmă clientului.

Fără un sistem de clasa 5, site-urile sunt susceptibile la atacuri sofisticate, ceea ce face ca activele de mare valoare să fie neprotejate. Deși membrii ASIAL reprezintă aproximativ 85% din industria de securitate australiană, există și alte organisme de certificare care oferă certificarea AS / NZS2201.1 Clasa 5. ICT nu pretinde a fi singurul producător din Noua Zeelandă care are această acreditare.

Pentru detalii si informatii contacteaza acum un consultant VerifiES


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica  | Implementare solutii de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate