SMART RETAIL IN VREMEA PANDEMIEI

Actualele conditii pe care trebuie sa le respectam in pandemie se refera si la accesul in magazine, care “se va realiza astfel încat să se asigure menținerea distanței fizice de minimum 2 metri și cu asigurarea unei suprafețe de minimum 7 m.p./persoană”.

Dar cum stim, in timp real, in fiecare moment, cate persoane sunt intr-un magazine, piata, sau mall? Modulul People Counter, de la TRASSIR, exact asta realizeaza! Poate determina imediat numarul persoanelor aflate in diverse incinte:

  • Afisarea in timp real a numarului de clienti prezenti in magazine indiferent de numarul de intrari / iesiri;
  • Posibilitatea de integrare cu platforme proprii online, pe harta magazinelor cu numarul de clienti prezenti in timp real
  • Posibilitatea de a numara si clientii aflati in asteptare in fata magazinului (daca sunt cozi la intrarea in magazin)

In plus, raportarile se pot customiza pentru fiecare tip de magazin sau retea de magazine, pe intervale de timp dorite. Pe baza lor, se pot lua decizii de optimizare a programului personalului din magazin, sau a celorlalte activitati de aprovizionare si support.

Iata inca un motiv sa folosim inteligenta artificiala, pentru a ajunge in epoca smart retail.

#trassir #smartretail #artificialintelligence


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica  | Implementare solutii de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate