SMART CITY, de la proiect la realizare! Probabil primul smart city din tara este acum Popesti-Leordeni. Asa cum vedeti in reportajul TV, la nivel de oras, s-a implementat un proiect complex de monitorizare si analiza video, ce ajuta autoritatile si politia locala, iar in final, locuitorii localitatii, sa duca o viata mult mai sigura si mai curata. Si asta, avand o mult mai mare operativitate a echipajelor, ce intervin exact acolo unde nevoie, fiind directionati eficient de dispecerii video.

Totul este construit pe platforma TRASSIR, cu modulele ei specializate. De exemplu, Human Detector determina forma umana in orice imagine video. De aceea, exista o trasabilitate a deplasarii fiecarei persoane. Astfel, acum nivelul de infractionalitate s-a redus la minim in oras. In plus, la detectarea unei persoane in zone protejate dupa un anumit program, operatorul din dispecerat primeste un pop-up cu imaginea de la camera respectiva. Acum in conditii de pandemie, acest aspect este extrem de util.

LPR  Licence Plate Recognition – identifica numerele de inregistrare ale fiecarui autovehicul. Toate deplasarile facute in ultimele 60 de zile sunt arhivate si, cand e nevoie, cu cateva click-uri se determina exact locurile in care s-a aflat acesta. In acest fel, orice actiune, fie ea incident auto, spargere, parcare interzisa sau implicare in aruncare de deseuri, se poate documenta video in cateva secunde.

De aceea, munca politiei locale devine mult mai eficienta, iar dispecerii video pot, intr-adevar, sa rezolve chiar si mii de evenimente zilnic.

Suntem convinsi ca Popesti-Leordeni este doar primul dintr-o serie cat mai lunga de comunitati locale ce isi vor proteja mult mai bine cetatenii in viitor.


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica  | Implementare solutii de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate