AZITREND Distribution – sisteme integrate de securitate.

Profesionistii AZITREND Distribution concep cele mai inovative si eficiente sisteme de supraveghere, care includ atat echipamente de ultima generatie cat si platforme sotware integrate, analizand atent cerintele clientilor nostri. In plus, usurinta operarii sistemelor integrate propuse duce la eficientizarea activitatii si optimizarea bugetelor de securitate.

Solutiile AZiTREND

TRASSIR

 

Este una dintre cele mai performante platforme software de management si analiza video. Trassir integreaza 99.9% din camerele IP de pe piata, dar si camere analogice. Trassir este o platforma deschisa ce permite integrarea cu alte sisteme.

SIGUR – Access Control Software

SIGUR este solutia optima pentru control acces si pontaj, eliminand multe inconveniente ale celorlalte solutii similare de pe piata. Integrarea cu TRASSIR face ca solutia finala sa fie imbatabila in controlul integral al activitatii. Flexibilitatea sistemului permite integrarea cu software-ul intern de HR sau cu Active Directory Microsoft.

SIGUR permite atat identificarea pe baza de cartele, dar si pe baza de cititoare de amprente digitale, cititoare de vene sau chiar autentificare sau verificare pe baza de recunoastere faciala, permitand astfel autentificari si validari ale acestora in orice mediu. Se pot utiliza si detectoare de tip alcooltest pentru validarea accesului in anumite zone.

AZiGUARD – Sistem integrat de paza electronica

AZiGUARD este cel mai nou concept de paza electronica ce permite combinarea sistemelor de securitate, ducand la optimizarea costurilor cu paza umana. AZiGUARD include echipamente, finantare, servicii de instalare si mentenanta, comunicatii de date, monitorizare si interventie.


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

Parteneri :

4Tree firma de recrutare dedicate pentru industria de Securitate

VerifiES – Verificam Eficienta in Securitate: Consultanta in industria de Securitate

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate,  Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Broker de securitate.

 

 

 

 

 

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate