DETERMINARE GRAD OCUPARE CU PERSOANE ÎNTR-UN SPAȚIU PRIN NUMĂRARE AUTOMATIZATĂ

Determinare Grad Ocupare cu Persoane într-un Spațiu prin Numărare AutomatizatăNoua normalitate de astăzi este distanțarea socială, reguli stricte și oameni care ezită să viziteze spațiile fizice, fie că este vorba de magazine , instituții publice sau alte tipuri de instituții. În calitate de comerciant sau prestator de servicii, acest lucru înseamnă că trebuie luate niște măsuri care să dovedească consumatorilor că spațiul Dvs.este sigur și că poate oferi distanțarea socială.

Distanțare Socială prin Numărarea Digitală a Persoanelor în Timp Real 
Soluția de determinare a gradului de ocupare a unui spațiu delimitat prin numărarea automată a numărului de persoane care se află în respectivul spațiu a fost concepută pentru a ajuta companiile și instituțiile publice să controleze respectarea distanțării sociale în cadrul magazinelor, muzeelor, instituțiilor publice sau centrelor comerciale. Astfel, atât personalul, cât și clienții sau vizitatorii spațiilor se pot simți în siguranță.

Cum funcționează?

Sistemul presupune folosirea unor senzori de numărare în dreptul ieșirilor și intrărilor, iar definirea capacității maxime se face în interfața bazată pe cloud, care oferă și clienților actualizări live prin intermediul unui dispozitiv digital ușor de preconfigurat.

După ce ați definit capacitatea totală a spațiului sau spațiilor, clienții primesc informații vizuale culese în timp real, despre disponibilitatea curentă prezentată pe dispozitivul digital. Soluția comunică cu clienții dumneavoastră atât prin imagini, cât și prin sunet, ceea ce permite personalului dumneavoastră să controleze fluxul de consum într-un mod sigur. Sistemul poate fi setat astfel încât și angajații Dvs. să primească alerte în anumite situații.

AVANTAJE

  • Experiență Îmbunătățită pentru clienți și vizitatori
  • Soluție automatizată care oferă informații în timp real
  • Imagini personalizabile pentru a se potrivi brandului dumneavoastră

DEZINFECȚIE AER SPAȚII INTERIOARE – OZON

MĂSURARE & VERIFICARE TEMPERATURĂ CORPORALĂ PERSOANE

Eutron propune șase sisteme bazate pe aceste tehnologii, diferențate prin modul de preluare a temperaturii persoanelor și a recomandărilor vi-a-vis de eficiența folosirii lor în anumite spații.

1. Sistem Mobil Măsurare Temperatură Persoane – K3

Acest dispozitiv reprezintă cea mai variantă de măsurare a temperaturii corporale folosind scanarea IR. Echipamentul poate fi utilizat atât portabil, fiind dotat cu alimentare cu acumulatori cât și fixat pe perete sau în suport. Avantajul major este că poate fi instalat în orice loc la interior datorită portabilitatii.

2. Sistem Fix Măsurare Temperatură Persoane – AT310

Sistemul folosesește senzori infraroșu, permițând măsurarea și verificarea temperaturii în mai puțin de 1 secundă pentru o persoană, cu o acuratețe de ±0,3°C. Soluția poate fi conectată la un sistem de control acces deja existent sau la un sistem de supraveghere video, permițând atât înregistrarea temperaturii, precum și a persoanei verificate. De asemenea, poate fi conectat și la o poartă automată, iar dacă temperatura măsurată este în intervalul setat va comanda deschiderea porții, însă dacă este în afara intervalului presetat nu va deschide poarta, nepermițând accesul persoanei în incintă.

vezi video aici

3. Sistem Fix Măsurare Temperatură Persoane cu Recunoaștere Facială și Prezență Mască – GQ-1081

Sistemul de măsurare a temperaturii GQ-1081 integreaza intr-o platformă hardware de performanță  inaltă echipată cu o cameră binoculară de clasă industrială,  tehnologia de recunoaștere a feței live și modul de imagistică termică în infraroșu pentru a sprijini identificarea feței, cât și prezența măștii. Astfel, este capabil de comparația feței 1: 1 și 1: N, recunoașterea feței cu mască și detectarea temperaturii umane, alarmând automat orice anomalii de temperatură. Acesta se poate interfata cu diferite periferice, cum ar fi cititoarele de cărți de identitate, cititoarele de amprente etc., care pot fi atasate sistemelor de control acces și sistemului de pontaj pentru a realiza un control sigur și eficient al accesului pentru personal/vizitatori, fiind ideal pentru clădirile de birouri, școli, hoteluri, muzee sau alte locuri publice.

vezi produsul în secțiunea Catalog aici

4. Sistem Fix Măsurare Temperatură Persoane pentru Fluxuri Mari – ThermoMetricon

Sistemul ThermoMetricon măsoară și verifică temperatura corpului folosind senzori IR de precizie în 32 de puncte. Acesta se amplasează în lateralul unei uși sau intrări, iar când o persoană cu o temperatură a corpului mai mare de valoarea presetată trece prin dreptul dispozitivului, acesta emite un semnal sonor și vizual – lumină roșie- afișând și valoarea măsurată. Soluția este dedicată spațiilor publice cu un flux mare de persoane cum ar fi centrele comerciale, instituțiile publice, metrou, magazine, etc.

vezi video aici

5. Scaner Mobil Măsurare Temperatură Persoane – ThermoScanner

Scanerul termic este un instrument de măsurare și verificare rapidă a temperaturii, practic și economic, care poate fi utilizat la intrările și ieșirile din spațiile publice. Acesta poate fi folosit de la o distanță de siguranță de 1 metru, are o precizie de ±0.5℃ și are două moduri inteligente de diagnoză, fiind astfel un dispozitiv flexibil și ușor de utilizat, ideal pentru imbunătățirea eficienței în preventia epidemiilor si protectia sănătății publice.

vezi produsul în secțiunea Catalog aici

6. Sistem Video Fix Măsurare Temperatură Persoane pentru Fluxuri Mari – Hikvision

Sistemul proiectat împreună cu partenerul Eutron, Hikvision, este format din senzori de temperatură și senzori video, black body – elementul de calibrare a senzorului de temperatură, NVR (Network Video Recorder), display pentru afișarea imaginilor în timp real, software face-recognition și software de evaluare a temperaturii preluate. Soluția permite identificarea persoanelor care au temperatura peste un prag prestabilit, permițând astfel prevenția transmiterii Covid-19, în cazul persoanelor potențial infectate.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate,   Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii de Securitate Eficiente, la preturi corecte

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate: Audit securitate, Evaluare eficienta  si eficacitatea programului de securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitateUrmarire, Evaluare si Receptie servicii Securitate,  Management  externalizat servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Evaluare de risc la securitate fizica

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate