PERCo oferă întreprinderilor industriale soluții complete care pot îmbunătăți securitatea și asigura creșterea productivității prin reducerea pierderilor pe ore de lucru și prin implementarea automatizării orarului de lucru. Unicitatea unor astfel de soluții constă în utilizarea electronice, software, turnichete și încuietori realizate de PERCo, care asigură compatibilitatea deplină a dispozitivelor și fiabilitatea operațiunilor.

Control la VCP

Soluțiile moderne PERCo vă permit să controlați trecerea vehiculelor personale și ale companiei în zona protejată. Zonele de călătorie sunt echipate cu bariere de braț, camere video și cititoare de carduri cu rază lungă de acțiune.

Control la VCP  Control la VCP

Cititoarele au un interval de semnal de până la 1 metru, care permite șoferului să nu părăsească vehiculul atunci când prezintă un card.

Sistemele PERCo permit organizarea unei camere de blocare prin instalarea a două bariere ale brațului la punctul de control. Valabilitatea unei abonamente pentru vehicule este verificată înainte de prima; paznicii examinează vehiculul și permit sau resping trecerea înainte de a doua barieră a brațului.

Automatizarea controlului accesului vehiculelor pe teritoriul întreprinderii asigură:

  • viteza mare de trecere a transportului la punctul de control
  • previne furtul bunurilor materiale
  • controlează intrarea / ieșirea angajaților și a vizitatorilor
  • urmărește locația transportului companiei

Controlul accesului la punctul de control

Punctul de control al întreprinderii industriale este prima linie de siguranță în care trebuie să organizați controlul accesului.

 Controlul accesului la punctul de controlControlul accesului la punctul de controlControlul accesului la punctul de control

Controlul automat al accesului la punctul de control asigură:

  • viteza mare de trecere a angajaților și a vizitatorilor
  • prevenirea accesului neautorizat
  • reducerea factorului uman

La intrare este instalat un set de dispozitive de blocare, fie turnichete, fie porți batante. Turnichetele PERCo și porțile batante îndeplinesc cerințele sofisticate ale diferitelor întreprinderi.

Turnichetele pe toată înălțimea sunt instalate în locuri cu cerințe ridicate de securitate, care blochează complet zona de trecere.

Controlul accesului la punctul de controlControlul accesului la punctul de controlControlul accesului la punctul de control

Controlerele și cititoarele sunt conectate la turnichete, oferind control automatizat. Turnichetele pot fi echipate suplimentar cu module de recunoaștere a feței și cântăritoare.

Porțile batante automate și secțiunile rotative „antipanice” sunt utilizate pentru evacuarea rapidă a persoanelor în caz de urgență.

Cardurile de acces (inclusiv cele cu protecție la copiere), amprentele digitale și smartphone-urile cu NFC sunt utilizate de angajați pentru a trece prin turnichete, vizitatorii folosind cărți de identitate temporare.

Controlul accesului la punctul de controlControlul accesului la punctul de controlControlul accesului la punctul de control

Datele utilizatorului sunt colectate automat conform documentelor scanate sau pot fi introduse manual în sistem.

Cititoarele de captare a cardurilor PERCo sunt utilizate pentru a colecta carduri de vizitator.

Controlul accesului îmbunătățit este implementat pe site-urile cu cerințe de securitate sporite. Pentru a îmbunătăți controlul accesului, este posibilă organizarea unui pasaj cu confirmarea operatorului sau cu confirmarea automată de la un dispozitiv de verificare extern, cum ar fi un modul de recunoaștere a feței.

Un turnichet echipat cu un dispozitiv de verificare extern, cum ar fi un etilotest, permite prevenirea accesului angajaților în stare de ebrietate la instalație.

Controlul accesului la punctul de control

Se creează un punct de verificare pentru a exclude posibilitatea de a transfera cardul către o altă persoană.

După prezentarea cărții de identitate cititorului, fotografia titularului cardului obținută din baza de date va fi afișată pe monitorul de securitate, astfel, în caz de nepotrivire, securitatea va apăsa butonul de pe telecomandă pentru a interzice accesul.

În cazurile în care punctul de verificare este departe de locul de muncă al securității, o imagine de pe camera video conectată la cititor poate fi afișată pe monitorul securității pentru o comparație ușoară.

Acces in birouri

Sistemele PERCo vă permit să diferențiați drepturile de acces între angajați și vizitatori în funcție de locație, oră și stare. Acest lucru este deosebit de important pentru încăperile în care sunt stocate documente sau active materiale: departamentul de personal, contabilitate, casierie, depozit, biroul managerului etc. În funcție de drepturile specificate atribuite ID-ului, accesul poate fi permis la unele camere și restricționat sau interzis altora.

Acces la camereAcces la camereAcces la camere

Diferențierea timpului specifică drepturile de acces la camere numai la anumite ore, în funcție de programul de lucru.

Deținătorii de carduri cu un anumit nivel de acces au dreptul să seteze camera în modul Armat la plecare și să o dezarmeze la întoarcere. În același timp, angajații care au acces în modul normal nu vor putea intra în cameră dacă este în modul „Înarmat”.

Pentru depozite, este posibil să setați modul „Verificare dublă”, când trecerea va fi acordată numai dacă a fost prezentat un card de verificare dublă.

Post central de securitate

O soluție eficientă pentru monitorizarea continuă a nivelului de securitate la fața locului este organizarea unui post central de securitate.

Postul central vă permite să primiți informații de la echipamentul sistemului și să reacționați rapid în caz de situații de urgență.

La primirea informațiilor despre un eveniment alarmant, un agent de securitate poate lua cu promptitudine măsurile necesare, poate deschide de la distanță ușile camerelor pentru trecerea liberă în caz de incendiu, debloca turnichele și porțile pentru evacuarea de urgență a angajaților și vizitatorilor sau, dimpotrivă, poate seta modul „Închis” pentru blocarea dispozitivelor în caz de acces neautorizat.

De asemenea, este posibil să configurați comportamentul sistemului: ce acțiuni să efectuați automat în cazul unei situații de alarmă – puteți seta algoritmul de acțiuni al sistemului atunci când a avut loc un anumit eveniment.

Timp și frecvență

Este posibilă automatizarea controlului disciplinei muncii prin intermediul echipamentelor de control al accesului și al software-ului special. Timpul în care angajații trec prin turnichete este salvat în sistem și apoi folosit pentru a compila rapoarte despre întârzieri, plecări timpurii și absenți.

Sistemul PERCo vă permite să înregistrați automat programul de lucru, în conformitate cu programele de lucru flexibile ale angajaților.

Înregistrarea timpului de intrare la punctul de control / ieșire se efectuează pe baza turnichetelor instalate.

Timp și frecvențăTimp și frecvență

În cazul în care locurile de muncă se află la distanță de un punct de control, se utilizează terminale staționare și de prezență. Angajatul prezintă cardul dispozitivului la începutul și la sfârșitul zilei de lucru.

Serviciu de catering

Întreprinderile industriale au propria cafenea pentru angajați și vizitatori.

Serviciu de catering

Soluția PERCo vă permite să organizați plăți fără numerar pentru mesele angajaților prin intermediul aceluiași card de proximitate utilizat în sistemul de control și gestionare a accesului. În plus, cu ajutorul unui software special, puteți aplica diverse scheme de reduceri și compensații, puteți monitoriza programul vizitelor la cantină / cafenea de către angajați și puteți obține rapoarte despre numărul de vase vândute și suma câștigată.

Pentru detalii si informatii contacteaza acum un consultant VerifiESIntra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica  | Implementare solutii de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate