Data: 20.11.2015

Localitatea: Bucuresti

Compania: METRO Cash & Carry

Candidatul ideal

• Experienţă relevantă în domeniul securităţii obiectivelor
• Studii superioare
• Cunoştinţe operare PC
• Simţ organizatoric, dinamism

Descrierea jobului

• Coordonează şi controlează activitatea personalului firmelor prestatoare sau furnizoare de servicii de securitate (pază, service, consumabile etc)
• Întocmeşte sau actualizează ori de câte ori este nevoie planul de pază al magazinului
• Verifică starea tehnică a sistemului de securitate din magazin, direct sau prin intermediul personalului de pază
• Avizează alături de ceilalţi factori responsabili din magazin corecţiile de stoc şi analizează listele pentru celelalte categorii de corecţii
• Menţine legătura cu autorităţile care interferează cu activitatea de siguranţă a magazinului

Descrierea companiei

METRO Cash & Carry România a deschis primul magazin în Octombrie 1996, fiind şi prima companie care a introdus pe piaţa din România un nou sistem de vânzare – cash & carry.
În anii următori, compania şi-a concentrat activitatea pe extinderea reţelei, ajungând astăzi la un număr de 32 de centre de distribuţie, cu o suprafaţa totală de peste 190.000 de metri pătraţi. Încă de la intrarea sa pe piaţă, METRO Cash & Carry şi-a concentrat activitatea spre a oferi clienţilor săi profesionişti o gamă variată de produse, cu un raport optim calitate-preţ.
Pentru a consolida relația cu clienții săi profesioniști, METRO Cash & Carry România a lansat, în anul 2008, Centrul de competență în gastronomie și Centrul de pregătire pentru revânzători.
În 2010, compania a lansat un noul concept METRO Punct, iar în anul 2012, a deschis METRO Magazin Online, primul magazin de profil din domeniul cash & carry din România.
Începând cu martie 2012, METRO România a introdus programul de sprijinire a comercianților tradiționali LaDoiPași, construit pentru a susține micile magazine independente, prin servicii de consultanță, instruire, asistență de marketing etc. În iunie 2013, rețeaua LaDoiPaşi a atins peste 600 puncte funcționale în întreaga țară.
În data de 31 mai 2012, METRO Cash & Carry România a lansat programul De-ale noastre, o premieră pe piața românească, pentru a sprijini producătorii locali de legume, produsele rezultate fiind comercializate în întreaga rețea METRO România.

Pentru aplicatii accesati urmatorul link: METRO Cash & Carry

Securitate in Romania

Joburi in industria de securitate: Manager general, Manager de securitate, Consultant de securitate, Director operational, Director Risc, Director vanzari, Consultant vanzari, Manageri departamente (Financiar, Logistic, It, Contabilitate, HR), Manager zona, Director tehnic, Inginer sisteme, Tehnician sisteme, Inspector securitate, Sef Obiectiv.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate