Solutii de securitate si siguranta pentru ce pretuiesti mai mult

Securitate

Obiectivul VerifiES este de a cauta si dezvolta pentru clientii sai solutii de securitate inovatoare la costul potrivit.

Ajutam companiile sa selecteze cele mai eficiente Solutii  si Servicii de Securitate si cei mai potriviti Furnizori de Securitate.

VerifiES Evalueaza si organizeaza Selectii de Firme de Securitate (paza, sisteme, monitorizare, interventie, pompieri, transport valori)

Vrem sa facem diferenta in piata de securitate din Romania promovand solutii de securitate eficiente, si companiile de securitate care livreaza servicii la standardele contractate, care genereaza valoare pentru clientii nostri.

Eficienta

Eficienta finanicara, optimizare si solutii de securitate de care ai nevoie cu adevarat.

Integram tehnologie, folosim experienta si cunostinte consultantilor nostri, imbinam securitatea fizica cu cea umana, combinam serviciile de monitorizare (efractie,video,GPS) cu cele de patrulare si interventie. Garantam securitate si siguranta crescuta, generam oportunitati pentru crestere profitabilitate si optimizare bugete de securitate.

Cautam cele mai potrivite si eficiente Firme de Securitate.

Mod de lucru si echipa VerifiES

Efficiency Emplyees Evolution

VerifiES a dezvoltat la nivel national o retea de consultanti, experti in Securitate care sa poata raspunda oricarei cereri de consultanta in Securitate. Aceasta retea de consultanti se dezvolta continuu si este formata din peste 100 de consultanti inregistrati.

Reteaua de consultanti VerifiES cuprinde: proiectanti Sisteme de Securitate, proiectanti Sisteme de incendiu (detectie, stingere), evaluatori de risc la Securitate fizica, ingineri Sisteme de Securitate, consultanti de Securitate, directori tehnici, ingineri it, traineri avizati si specializati in industria de Securitate, consultanti de marketing si vanzari, consultanti management afacere, consultanti financiari.

Intra in comunitatea  de consultanti VerifiES

Esti consultant de Securitate, evaluator de risc, proiectant, inginer Sisteme de Securitate, director tehnic contacteaza-ne pentru a afla avantajele de care beneficiezi lucrand in comunitatea VerifiES.

CONTACTEAZA ACUM VerifiES

iordachec@verifies.ro

lazard@verifies.ro


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitateSolutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

close

Securitata in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security