Civitas Remote Guarding Services

Civitas aduce conceptul de Remote Guarding Services (RGS) in industria de securitate din Romania, devenind  astfel prima companie din Europa care a incheiat un parteneriat cu Robotic Assistance Devices (RAD), una dintre principalele companii specializate in furnizarea de solutii bazate pe inteligenta artificiala din Statele Unite.

Efectul tehnologiilor avansate asupra managementului serviciilor de securitate 

Dispozitivele RAD acopera spectrul complet al necesitatilor intampinate in industria de securitate: supraveghere, concierge, access control, patrulare, paza, avertizare, control al paramatrilor de sanatate, aducand numeroase beneficii pentru clientii nostri.

Mentionam astfel optimizarea costurilor prin completarea serviciilor traditionale de securitate cu tehnologii inovative, eliminand costurile de recrutare, training si retentie a fortei de munca, dar si riscurile intampinate de agentii de paza, pusi uneori in situatii periculoase.

Avantaje  Remote Guarding Services

Civitas RGS ofera servicii de securitate superioare, prin dispozitive autonome si conectivitate la distanta, in timp real, cu investitii si riscuri minime.

Tehnologia este autonoma si necesita suport minim al infrastructurii companiei clientului.

Civitas RGS ofera o experienta superioara angajatilor si vizitatorilor, deoarece interactiunea cu tehnologia este sigura si poate avea avantaje majore in anumite situatii.

ROSA – isi demonstreaza eficacitatea in protectia perimetrala, nu doar in ceea ce priveste detectia unui posibil intrus, ci si in descurajarea acestuia prin transmiterea de alarme vocale personalizate, in mod autonom, evitand astfel situatii confruntationale si punerea in pericol a agentului de paza.

Echipamentele robotizate sunt concepute pentru a putea rezolva provocari complexe din punct de vedere al securitatii, sunt autonome si asigura o crestere a rentabilitatii investitiei in timp.

Utilizarea solutiilor avansate de securitate duce la eliminarea costurilor suplimentare cauzate de reglementari legislative din sfera remuneratiei agentilor de paza.

In concluzie, prin intermediul Remote Guarding Services, Civitas ofera atat reducerea costurilor, cat si a riscurilor.

Civitas Remote Guarding Services

  • ROMAEO
  • AVA
  • ROSA
  • SCOT
  • WALLY

Cum functioneaza

Specialistii din dispeceratul national centralizat Civitas, care monitorizeaza obiectivele protejate prin intermediul echipamentelor robotizate RAD, pot supraveghea orice locatie 24/7, 365 de zile pe an. Setarile de securitate si verificarile ce trebuiesc efectuate in turul de patrulare sunt stabilite la inceputul turei si actualizate ori de cate ori este nevoie, consolidand semnificativ avantajele monitorizarii video live care poate preveni incidentele, in detrimentul inregistrarilor video ce pot doar ajuta la investigarea unei infractiuni, dupa ce aceasta a fost deja comisa.

Siguranta datelor

Utilizand centre de date foarte bine securizate, putem elimina posibilitatea furtului sau distrugerii datelor video. Pentru criptarea fisierelor video folosim securitate SSl de tip bancar, astfel accesul neautorizat la fisiere este blocat, asigurand astfel protejarea datelor clientilor.

Configurare specializata

Configurarea este efectuata de catre specialistii Civitas, in functie de necesitatile locatiei securizate si a procedurilor aferente acesteia.

Stocarea in cloud

Civitas RGS permite managementul complet al informatiilor in cloud. Pe langa managementul inregistrarilor stocate in cloud, oferim pachete de stocare de pana la full HD 1080p, utilizand tehnologia de ultima ora H.264+.


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate