securitate

Șase camere de supraveghere pe care să le folosești pentru protejarea locuinței

Studiile au arătat că rata criminalității suportă o reducere de 16% atunci când sisteme de supraveghere sunt instalate la domiciliu sau la sediul unei firme. Dacă ești în căutarea unei modalități de a spori protecția căminului, camerele de supraveghere sunt un început fantastic. Astăzi, dorim să-ți prezentăm o selecție de șase camere de supraveghere pentru interior și exterior care acoperă o paleta cât mai largă de nevoi.

Camere de supraveghere pentru exterior

  1. Cameră de supraveghere exterior Acvil Pro

Camera are o rezoluție video de 5 mega pixeli, fiind una dintre cele mai bune camere de supraveghere pentru exterior din seria Pro. Înregistrările video sunt făcute la o calitate ridicată datorită senzorului CMOS de 1/2.7 inch, iar lentila fixa de 3.6 mm iți permite un unghi vizual de 77.5°. Dispune de Smart IR care este o funcție inteligentă, prin care intensitatea ledurilor IR este automat ajustată pentru ca obiectele să nu fie prea strălucitoare sau prea întunecate în timpul nopții.

De asemenea, ajută la identificarea detaliilor importante și la menținerea unei imagini echilibrate. Printre funcțiile importante ale camerei se numără: BLC, HLC, DWDR, AGC, 2DNR. Camera de supraveghere oferă grad de protecție IP67 care protejează împotriva intemperiilor și factorilor externi. Temperatura de funcționare pornește de la -40⁰ C și ajunge până la +60⁰ C, având o carcasă din plastic și metal.

  1. Cameră de supraveghere exterior Dahua

Camera de supraveghere de la Dahua are o rezoluție video de 2 mega pixeli Full HD (1920 x 1080 pixeli). Lentila fixă este de 3.6 mm și permite camerei un unghi vizual de 87⁰. Camera este dotată cu LED-uri Smart IR care oferă posibilitatea de a vizualiza imagini pe o distanță de 40 m atât pe interior, cat si pe exterior, cu o diafragma F 1.85. Camera are grad de protecție IP67 pentru protejarea împotriva ploilor, furtunilor sau temperaturilor mult prea ridicate. Trebuies ă menționăm că temperatura de funcționare a camerei pornește de la -40° C și poate să ajungă până la +60° C. Cablarea se va face cu ajutorul cablului coaxial de până la 800 m (2 MP) sau prin cablu UTP până la 300 m (2 MP).

  1. Cameră supraveghere IP Wireless Reolink

Camera video de la Reolink are o rezoluție înaltă de 5 mega pixeli (2560 x 1920 pixeli) și un unghi vizual cuprins între 90-31⁰. Procesorul cu care este dotată camera IP wireless permite compresie video H.264, ce determină un consum minim de lățime de bandă și un spațiu redus atunci când se face inregistrarea video. Oferă:

  • Notificări în timp real – camera detectează atunci când ceva nu este în regulă și declanșează alerte în cel mai scurt timp prin e-mail, notificări, imagini și videoclipuri
  • Wireless – camera operează pe bază de semnal Wi-Fi. Poate fi instalată cu ușurință în exteriorsau în interiorul locuinței.
  • Detectarea mișcării – reglează sensibilitatea de detectare a micării pentru a reduce alertele false și de asemenea, crează zone specifice de detectare a mișcării pentru a monitoriza anumite zone dupa cum dorești

Camere de supraveghere pentru interior

  1. Cameră de supraveghere interior Dome Acvil

Camera aceasta are o rezoluție video de 8 mega pixeli, beneficiind de imagini extrem de clare datorită senzorului CMOS 1/2.8 inch SONY și a lentilei fixe de 3.6 mm. Dispozitivul este dotat cu LED-uri IR (14 LED-uri) care oferă posibilitatea de a vizualiza imagini pe o distanță de 20 m. Temperatura de funcționare a camerei pornește de la -10°C și poate să ajungă până la +60°C.

  1. Cameră de supraveghere interior Dome Dahua HAC

Camera are o rezoluție de 2 mega pixeli (1920 x 1080 pixeli – Full HD), iar lentila fixă de 2.8 mm îți permite un unghi vizual de 119⁰ (diagonala). Aceasta vine dotată cu 12 LED-uri IR pentru a vizualiza fără probleme imagini, inclusive pe timp de noapte până la maxim 20 de metri. Conține funcție BLC care ajută la optmizarea și corectarea imaginii de la expunerea insuficientă sau prea mare la lumină. Aceasta împarte înregistrarea în două regiuni diferite, folosind o expunere diferită pentru fiecare în parte. Are rolul de a corecta părțile din înregistrare cu luminozitate prea mare ori prea mică), făcând imaginea uniformă pentru obiectul focusat.

  1. Cameră de supraveghere Dome Hikvision Turbo

Camera de supraveghere Turbo HD dome de interior este echipată cu un senzor CMOS de 2MP și o lentilă fixă de 2.8 mm care permite un unghi de vizualizare de 124.6⁰. Datorită LED-urilor IR această cameră poate filma și pe timpul noptii pe o distanță de până la 20 de metri. Camera funcționează la temperaturi cuprinse între -40⁰ C și +60⁰ C. Suportă tehnologiile TVI/AHD/CVI/CVBS.

securitate


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica  | Implementare solutii de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate