Pentru unii dintre voi suntem doar o voce, a dispecerelor ce vă sună când tastați codul greșit, pentru alții suntem niște fețe fără chip, niște oameni cu care nu interacționați prea des, mai puțin când vine data scadentă a facturii, iar pentru majoritatea suntem parte din viața si rutina zilnică.

Indiferent de cât de multă sau de puțină istorie avem în spate, vă mulțumim în mod egal, fiecăruia în parte pentru încrederea imensă pe care ne-ați acordat-o: aceea de a vă proteja familia, casa sau afacerea.

Pentru unii poate a contat politica noastră echitabila de prețuri, cu unii poate am format o legătura puternică de la prima întâlnire, însă majoritatea ne-ați ales pentru că un echipaj RPG era aproape de voi, îl vedeați când duceați copiii la școală, când plecați la cumpărături sau în drum spre serviciu.

Astăzi, in ceea ce poate fi cea mai mare provocare pe care o vom traversa împreună, echipajele noastre au rămas pe poziții, în anumite sectoare ale Bucureștiului existând chiar suplimentări ale agenților de intervenție.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guvernele, în majoritatea țărilor știu că odata cu declararea unei stări de urgență, haosul are tendința de a se instala foarte ușor si subtil, oamenii sunt mai dispuși să comită infracțiuni prin reacții impulsive, generate de instinctul de conservare și/sau supraviețuire. In România, odată cu declararea stării de urgență, pedepsele pentru infracțiunile comise în timpul stării de urgență, în contextul pandemiei au fost majorate.

Este destul de simplu. Odată cu restrângerea activității unor companii, tendința de a se lucra de acasă sau încetarea întru totul a unor segmente de business(restaurante,saloane de înfrumusețare,etc.) numarul de alarme false scade considerabil și crește exponențial numărul de alarme reale.

Este un scenariu pentru care RPG investește constant de 23 de ani, momentul când activitatea agenților de intervenție, trainingul oferit, logistica, numărul de mașini de pe stradă va face diferența intre tentativă și spargere, între prevenție și prejudiciu.

În ultimele zile, raportat la o săptămână obișnuită dar aglomerată a anului trecut, numărul spargerilor a crescut cu peste 35 % iar media prejudiciului este de aproximativ 1.500 de lei (uși sparte, vandalizarea sistemului de alarma în principal a elementelor de exterior precum sirene, geamuri sparte, etc.).

Toti agenții de securitate RPG sunt dotati cu mănuși, măști și material dezinfectant

Agenții noștri pot livra în termen de maxim 75 de minute către orice client RPG aflat in autoizolare sau cu capacitate de deplasare restrânsă alimente, medicamente, produse de uz zilnic, dezinfectante și alte asemenea 24/24, Doar sunați la 021.9534 vă autentificați cu parola și solicitați.

Facturile se vor putea incasa numerar sau prin POS direct de la Dvs. de acasă. Prin 021.9534.

Dispunem in maxim 30 minute patrulări sau staționări pe perioade de până la 3 ore dacă aveti de efectuat drumuri scurte, de necesitate, în acord cu ordonanța militară. Prin 021.9534.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu uitati !

Suntem o companie 100% românească, empatizăm cu toti clienții nostri in aceste momente grele, v-am fost alături mereu, suntem lângă voi acum, vom fi si după !

 Cu sinceritate

STEFAN CRIZBOI – FONDATOR RPG Security


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in SecuritateProiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate