RETAIL SAGA – Episode 8

Cum se pot reduce unele cheltuieli operationale cu pana la 80%

Aplicația Intelligence Retail pentru smart retail oferă soluții de servicii de merchandising personalizate, bazate pe analiza digitală a fotografiilor din magazine. Utilizarea ei reduce costurile auditului în punctele de vânzare, specifice retail-ului, conduce la creșterea vânzărilor, mărește profitabilitatea și consolidează loialitatea clienților.
Soluția IoT de la AZiTREND, de tip „product identification & analytics”, ajută retailer-ul să automatizeze complet procesul de audit al mărfii la raft, astfel încât se pot maximiza vânzările printr-un sortiment actualizat în timp util și o execuție optimă a planogramelor.
Toate acestea se realizează în doar 3 pași:
1 – Se fotografiază raftul cu produsele ce trebuie monitorizate
2 – Fotografiile se încarcă în aplicație
3 – În câteva secunde, se obțin rezultatele analitice complete, referitoare la situația în timp real a stocului de marfă la raft, împreuna cu grafice, rapoarte, și task-uri imediate pentru personalul magazinului.
Rapoartele detaliate, pe fiecare punct de vânzare sau agregate pe rețeaua de magazine, conțin date despre prezența la raft, poziționare, mod de prezentare, promoții, sau indicații de preț.
În plus, Intelligence Retail generează vânzări cu 3 – 5% mai mari.

 

 


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security