Ghid de dezvoltare profesionala

Una din primele mele experiențe in formare la locul de muncă s-a produs atunci când am fost angajat ca formator la un serviciu de servicii petroliere în 1986. Anterior nu beneficiasera de formari și, astfel, platforma a fost plină de accidente. 

După câteva luni, managerul m-a tras deoparte și mi-a spus că, dacă voi intelege sistemul lor de lucru, mă va concedia. I-am spus că voi învăța mai repede dacă voi fi instruit. El a ignorat comentariul meu. Dar, așa cum se întâmplă, învățasem suficient pentru a-mi păstra slujba și când a aparut un nou angajat m-am ocupat personal de formarea lui.

În două săptămâni, l-am învățat tot ce invatasem pe drumul cel mai greu în ultimele luni. Când a fost complet instruit, managerul platformei, care a urmărit întregul proces indeaproape, m-a luat deoparte.

– Știam că am dreptate că am amenințat să te concediez, spuse el. „Evident, te-a motivat.”

Am învățat două lucruri din această experiență. În primul rând, instruirea este un instrument de pregătire puternic, care poate economisi timp și susține un mediu de lucru sigur. În al doilea rând, nu toți managerii sunt lideri.

Citiți mai multe despre programele de pregătire a paznicilor din  Programe de instruire în gardă: opt recomandări”.

Dr. Glen Kitteringham, CPP, conduce Kitteringham Security Group Inc. și a predat multe cursuri pentru Universitatea din Calgary, Fundația Internațională pentru Ofițerii de Protecție și Institutul de Justiție din Columbia Britanică. A fost autor sau co-autor mai mult de 250 de articole, cărți și documente despre securitate și siguranța vieții.

Citeste mai mult pe: ASISONLINE

Articol preluat de pe ASISONLINE


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitateSolutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate