Principalele domenii în care sistemul UR Fog pentru ceață instantanee este imbatabil!

Sistemul UR Fog, care creează ceață instantaneu, poate fi utilizat în multe domenii, pentru alungarea, imobilizarea sau chiar captivarea intrușilor ce accesează fraudulos un spațiu supravegheat.
Așa cum vedeți în video, soluția este folosită cu succes în sediile bancare, sau în zona ATM-urilor, în magazinele de bijuterii, casele de amanet, benzinării, magazinele de telecom sau IT, sălile de jocuri de noroc, sau casele de pariuri. Practic, orice tip de magazin reprezintă un potențial beneficiar al UR Fog. Depozitele, halele industriale sau liniile de producție ori marile supermarketuri folosesc cu mult succes UR Fog pentru a se proteja de hoți.

 

Chiar și obiectivele private, case, vile, garaje sau diverse alte construcții pot fi apărate de sistemele de ceață instantanee. Și mașinile ce efectuează transport de bani sau de valori dotate cu sisteme UR Fog, sunt protejate împotriva jafului. Integrarea cu sistemul de monitorizare video dotat cu soluția TRASSIR poate detecta prezența umană în incinta respectivă și ajută dispecerul video sa declanșeze tunurile UR Fog pentru eficiență maximă.
AZiTREND este distribuitor exclusiv în România pentru softul TRASSIR și sistemul UR Fog.


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate