VerifiES Security prezinta solutiile control acces  PERCo pentru institutiile de invatamant

Școala este un loc în care copiii își petrec aproape tot timpul studiind, lucrând în grupuri și chiar făcând teme. Uneori, un copil petrece aproape toată ziua la instituția de învățământ. Acesta este motivul pentru care acest loc trebuie să fie cât mai sigur posibil.

PERCo oferă o soluție personalizata pentru instituțiile de învățământ bazată pe echipamentul sistemelor de control al accesului atunci când accesul la instituție se realizează prin intermediul cardurilor, iar părinții primesc informații despre prezența târzie sau absențele la lecții.

Soluțiile PERCo pentru instituțiile de învățământ vă permit, de asemenea, să controlați accesul persoanelor din afară, precum și să diferențiați accesul la camerele interne: camera profesorului, camera medicală, blocul clasei junior etc.

Control acces la intrare

Dispozitive de blocare precum turnichetele sau pasajele electronice sunt instalate în holul instituției de învățământ.

KT02 Stil IP  TTD-03.1S Turnichet cu trepied box  KT-02 Stil IP

Pentru școli, PERCo oferă modele compacte de turnicheti care pot fi instalate chiar și în cele mai mici și mai înguste holuri, păstrând totuși capacitatea ridicată. Modelele de „trepied” compact sunt concepute pentru a trece 500 de persoane printr-un singur turnichet, pe baza unei sarcini maxime de 30 de persoane pe minut.

În colegii, merită să instalați turnichete cu trepied PERCo din oțel inoxidabil, care oferă o durabilitate suficientă și vă permit să formați un pasaj atunci când sunt instalați pe rând. Aceste modele necesită o cameră mare, dar, în același timp, oferă și un randament ridicat: 500 de persoane pe turnichet la o sarcină maximă de 30 de persoane pe minut.

Toate turnichetele sunt echipate cu brațe bariere speciale pliante „Antipanic”, care vă vor permite să asigurați instantaneu o zonă de ieșire liberă în caz de urgență. PERCo produce turnicheti cu brațe de barieră „antipanice” mecanice și automate.

Zona pasajului este organizată prin intermediul sistemelor de balustradă PERCo cu secțiuni rotative care sunt echipate cu un dispozitiv de pivotare. Sistemele de balustradă PERCo sunt proiectate în același mod ca diferite modele de turnichete PERCo și pot fi ușor integrate cu acestea.

Cardurile de acces de proximitate sunt eliberate studenților, profesorilor și personalului tehnic.

Informațiile despre studenți, inclusiv programul, grupurile de studiu sau cursurile suplimentare și cardurile emise acestora, sunt stocate în memoria sistemului.

Deținătorul cardului prezintă cardul cititorului, iar turnichetul se va deschide pentru trecere dacă cardul este înregistrat în sistem. Dacă un student și-a uitat cardul de acces acasă, agentul de securitate îi poate lăsa să treacă folosind dispozitivul de telecomandă turnichet.

Acces in incaperi

In instituțiile de învățământ, studenții au acces limitat la anumite camere. Aceastea pot fi o  cameră pentru profesori, o cameră medicală, cabinete auxiliare de fizică și chimie, o sală de adunări, un bloc de săli de clasă junior etcAcces la camere. Sistemele PERCo vă permit să diferențiați accesul prin camere în funcție de statutul și ora titularului cardului.

Toate birourile sunt echipate cu încuietori, cititoare și controlere electromecanice. Aceleași cărți de acces sunt utilizate pentru accesarea camerelor pentru trecerea prin turnichetele din hol. Cardurile specifică drepturile de trecere ale titularului, inclusiv intervalul de timp în care este permis accesul în camere.

Din exterior, ușa poate fi deschisă numai după prezentarea cardului, iar din interior – prin apăsarea butonului de lângă mânerul ușii. În caz de urgență, toate blocările sunt deschise printr-o comandă de pe computer.

Verificare și supraveghere video

Pentru protecția la scară completă, este necesar să se organizeze verificarea și supravegherea video.

Verificarea vă permite să organizați un control îmbunătățit al accesului prin turnichete. O cameră video care este conectată la cititor este instalată în hol. Elevul prezintă cardul de acces cititorului și pe monitorul paznicului apar două imagini: persoana care stă în fața turnichetului și fotografia titularului cardului din baza de date. După compararea imaginilor, agentul de securitate poate refuza accesul dacă imaginile de pe cameră și din baza de date nu se potrivesc.

Supravegherea video este o altă opțiune suplimentară care vă permite să sporiți securitatea nu numai a teritoriilor școlare, ci și în interiorul școlii. Pentru a face acest lucru, CCTV ar trebui instalat de-a lungul întregului perimetru al clădirii educaționale, pe coridoare, săli de clasă, cantină și alte camere, astfel încât imaginile să fie transmise la computerul paznicului. Orice situație de alarmă, inclusiv o luptă între studenți, este transferată imediat la gardă, care poate lua măsuri în timp util.

Controlul prezenței

Soluțiile PERCo pentru instituțiile de învățământ vă permit nu numai să controlați și să gestionați accesul la camere, ci și să controlați prezența, frecvența târzie, absența spectacolului și absențele școlare. Programul lecțiilor este stocat în baza de date a sistemului. Informațiile despre ora sosirii și plecării elevului sunt comparate cu programul lecțiilor cuprins în cardul său personal. Pe baza comparației, este posibil să se genereze un raport despre prezență, să se detecteze prezențe târzii și evenimente fără spectacol.

De asemenea, puteți utiliza informații despre sosirile și plecările școlii pentru a monitoriza disciplina și a urmări orele angajaților. Toate pasajele de pe cardurile de acces sunt stocate în sistemul de control al accesului și pot fi utilizate ulterior pentru formarea unei foi de timp.

Contacteaza acum un consultant VerifiES

Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica  | Implementare solutii de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate