JW Marriott Bucharest Grand Hotel este din nou gazda Zilei Securității Private în România și a Galei OSPA România 2019

 

Pentru al patrulea an consecutiv Ziua Securității Private în România va avea loc în ambianța deja familiară a JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanța, în data de 15 noiembrie 2019.

Faimosul hotel, ne va oferi ca de obicei o ambianță de clasă și servicii excelente pentru cel mai important eveniment al securității private din România.

Ziua va fi deschisă prin Conferința Regională de Securitate – București 2019 și se va încheia apoteotic cu Gala pentru decernarea premiilor de excelență în securitatea privată, OSPA – ROMÂNIA 2019.

Reamintim ca programul Premiilor OSPA este primul și singurul format independent, INTERNAȚIONAL   creat și dezvoltat pe baze științifice și care asigură o binemeritată recunoaștere și recompensare a profesioniștilor și companiilor care performează la nivel de excelență în securitatea privată.

Participanții la Conferință, dar si invitații Galei OSPA au asigurat accesul la singura Expoziție de Securitate din acest an „BUCHAREST SECURITY TRADE SHOW”, care va prezenta în premiera ultimele realizări în tehnologia și managementul riscurilor și securității.

Ofertele speciale pentru rezervarea locurilor la Gala OSPA România sunt valabile doar până la 15 septembrie. Există de asemenea oferte speciale pentru foștii participanți la Galele din anii anteriori.

Au fost lansate ofertele de sponsorizare pentru Gală și pentru Conferință, evenimente exceptionale care oferă companiilor o șansa unica să-și crească notorietatea mărcilor proprii,  asociindu-și numele cu cel mai important eveniment de securitate al anului și cu EXCELENȚA în materie de securitate privată.

Mai multe informații despre evenimente veți găsi pe site-urile:

https://ro.theospas.com/.

http://ziuasecuritatiiprivate.ro/

Pentru informații suplimentare așteptăm mesajele dumneavoastră la office@fss.org.ro sau la telefon 0744308790.


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate