Mulți furnizori, numeroase decizii: modul în care vă puteți optimiza practicile de selectare a furnizorilor pentru a vă ajuta să obțineți beneficii pentru compania dvs. de securitate

În calitate de director de securitate, aș vrea ca vânzătorul meu de securitate să:

„Promoveze afacerea mea”.

„Salvați-mi timp și bani”.

„Rămâneți în legătură cu mine lunar.”

„Doar trimiteți reprezentanți la unitatea mea care sunt familiarizați cu sistemul nostru”.

În calitate de furnizor de securitate, aș dori ca directorul meu de securitate să:

„Concentrați mai puțin pe tehnologia în sine, doar pe rezultatele dorite”.

„Vrem un parteneriat pe termen lung cu noi.”

„Spuneți-ne cum sa facem astfel încât să putem rezolva orice problemă”.

Executivii și furnizorii de securitate din industrie exprimă adesea aceste tipuri de comentarii, chiar și în relațiile dintre utilizatorii / vânzătorii finali. Este o provocare pentru ambele părți să fie sincronizati, lucrând spre un obiectiv comun al unei întreprinderi sigure.

Mulți dintre colegii noștri din întreaga industrie s-au întors recent de la ISC West, unde au văzut cele mai recente progrese în camerele de supraveghere video, software-ul de management, soluțiile de control al accesului și soluțiile de gestionare a identității. Cu toate acestea, noile produse și soluții software sunt doar o parte a ecuației în asigurarea și menținerea operațiunilor.

Multe întreprinderi se confruntă cu provocări atunci când aleg partenerii de securitate potriviți pentru punerea în aplicare și menținerea sistemelor lor. Gestionarea securității pune accent pe strategiile specifice de securitate fizică, fie din cauza complexității nevoilor lor, fie a cerințelor specifice ale sistemului și a regulamentelor de conformitate asociate clasificării lor specifice de afaceri. Prin urmare, obiectivul ar trebui să fie acela de a colabora cu furnizorii al căror obiectiv este să furnizeze soluțiile care îndeplinesc cel mai bine funcționalitatea și operațiunile dorite ale sistemului.

Iată câteva întrebări importante care pot fi adresate potențialilor furnizori atunci când începeți procesul de planificare și selectarea unei soluții noi sau a unui sistem de securitate îmbunătățit:

  1. Care este cea mai bună soluție de securitate disponibilă pentru a răspunde provocărilor noastre fizice și operaționale specifice? Răspunsul ideal al furnizorului ar trebui să fie „Să examinăm mai întâi riscurile pe care trebuie să le diminuați și provocările dvs. să faceți acest lucru”. Neștiind riscurile dvs. înseamnă că ați putea primi o soluție pe care nu aveți nevoie sau doriți.
  2. Știu un coleg care are o soluție specifică. Ar trebui să-l folosesc? Un răspuns al vânzătorului ar trebui să fie: „Întreprinderile vin în multe forme și dimensiuni, iar nevoile lor variază de asemenea. Care sunt nevoile și provocările dvs. specifice? „În plus, un furnizor de securitate ar trebui să aibă o adâncime și o lățime suficientă pentru a-și putea proiecta mai multe soluții.
  3. Este ușor de folosit soluția de securitate? Răspunsul unui furnizor ar trebui să fie: „Tehnologia noastră nu va face diferența dacă dumneavoastră și echipa dvs. nu puteți să o utilizați și este posibil să nu vă puteți permite să trimiteți angajații dvs. la cursuri care necesită mult timp. Avem un program de formare profesională cuprinzător, care include module webinar, module de instruire online și colaterală educațională pentru continuarea educației pentru echipa dumneavoastră. Avem, de asemenea, un departament de suport tehnic fiabil, care răspunde și vă va ajuta să răspundeți întrebărilor dvs. și să rezolvați rapid problemele dvs. „
  4. Va funcționa această soluție cu tehnologia mea de securitate existentă? Răspunsul ar trebui să fie: „Vă putem oferi o soluție care vă va ajuta să aduceți împreună toate datele de securitate și supraveghere, filtrarea zgomotului de fond, conectarea punctelor și aruncarea luminii asupra semnificației sale generale”. vă împuterniciți să luați măsurile necesare; îmbunătăți siguranța, securitatea și eficiența operațiunilor dvs.; și să păstreze o pistă de audit complet pentru conformitate, instruire și analiză, în comparație cu achiziționarea de soluții unice care nu pot coexista între ele.

Găsirea unor soluții de produse noi pentru strategia dvs. de securitate a întreprinderii poate fi o întreprindere interesantă, dar provocatoare. Căutați o abordare consultativă din partea furnizorilor și selectați unul care va lucra împreună cu dvs. pentru a vă înțelege obiectivele strategice, împreună cu orice necesități specifice, bazate pe cerințele industriei sau conformitatea cu legislația. Furnizorii care vă evaluează scenariul individual vor oferi un proces mai colaborativ și o soluție de sistem care va oferi cuantificabil securitate, siguranță și eficiență operațională.


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate,  Solutii de securitate – optimizare buget de securitate,  Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate,

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate