De cate ori se intampla incidente intr-o parcare sau intr-un magazin unde a disparut un produs ori intr-o hala de productie unde s-a petrecut un incident, in toate aceste cazuri, dispecerii video cauta ore intregi in arhiva imaginile respective. TRASSIR face aceasta cautare in cateva secunde, prin modulul Active Search. Pur si simplu se selecteaza zona de interes, se stabileste perioada in care se cauta evenimentul (ore, zile) si sistemul indica exact imaginile cautate, in cateva click-uri.

In video este aratat un exemplu concret de operare.
Viteza de reactie a operatorilor creste de peste 50 de ori fata de un sistem clasic. Toate acestea inseamna optimizarea costurilor necesare operarii sistemelor video, viteza de cautare marita, operatori mai putin frustrati sau stresati, incredere in sistemele utilizate.

Te-ai saturat sa pierzi timp cautand imagini in arhiva? E timpul sa treci la TRASSIR, fara sa fie necesara schimbarea camerelor deja instalate.


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate