Criza securității private – interviu Constantin Iordache by Wind One

Constantin Iordache – lider de opinie în securitatea privată, aduce în prim plan criza de personal, formula succesului pentru companiile din industrie și cum va arăta viitorul.

“Indiferent că este criză pe piața de muncă sau nu există criză, sunt firme care reușesc să atragă cei mai buni angajați, să aibă cele mai bune echipe, să crească vânzările și să aibă rezultate foarte bune.

Explicația? Nu e criză și pentru ei? Cum faci să atragi oameni către industria asta (n.r. securității private) și apoi tu, ca firmă, cum faci să-i atragi pe cei mai buni și pe cei mai potriviți?”

Partea I

Partea II

A consemnat Ionel Popa, General Manager Wind One


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security