Membrii Capitolului ASIS România s-au adunat la sfârșitul lunii septembrie pentru a discuta un subiect de interes si extrem de actual pe plan mondial – The Insider Threat & Employee Credibility. 

 Peste 20 de membri ai Capitolului România s-au alăturat discuției conduse de echipa de securitate NSSG. Întâlnirea a cuprins o prezentare atât asupra studiilor de caz la nivel mondial, cât și naționale privind amenințările privilegiate, subliniind activități care ar trebui să ridice un steag roșu și să explice nivelurile ierarhice de expunere pentru o organizație. În cadrul acestei dezbateri, membrii capitolului au explorat semnele la care ar trebui să fim atenți când vine vorba de o guvernare corporativă eficientă și de relații de încredere între diferitele părți interesate ale unei organizații.

Întâlnirea a fost bine primită de comunitatea ASIS România. Discuția urmează să fie urmată de multe altele, în care membrii capitolului își vor împărtăși experiența și cunoștințele.  Colegul nostru Gabriel Badea a completat aceasta prezentare cu abordarea UE in domeniu si cu oferta de programe de instruire specific.

 

Rene Pasculescu, CPP, is chair of the ASIS International Romania Chapter.

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultant in Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate