Ghid pentru securitatea casei

Ghid pentru securitatea casei. HOME SECURITY.

Ghid pentru securitatea casei. AUTOR:
Ion Iordache, BEc

 Economist de profesie și absolvent al unei școli militare de ofițeri sunt specializat și certificat ca și consultant de securitate și trainer profesionist în educația adulților. Are peste 30 de ani de experiență profesională în activități de securitate privată.

Ghid pentru securitatea casei. A coordonat și/sau livrat in mod direct consultanță:

Consiliere și expertiză în aceste domenii pentru compani si organizații precum și formare profesionala pentru mai mult de 18.000 de persoane în România și Australia.
În prezent, este Data Protection Officer (DPO) și Training & Development Manager la RQM Cert, CEO și fondator la Iordache Quality Services (iQS), companii care oferă servicii de consultanță și
cursuri de formare în managementul securității, GDPR și sisteme de management bazate pe standardele internaționale ISO.
„Acest ghid pentru asigurarea securității locuinței îl dedic, în primul rând, tuturor celor care au suferit trauma de a avea casele sparte și bunurile lor furate sau vandalizate dar și tuturor celor care se tem de activitățile criminale și se simt neputincioși pentru că au impresia că nu pot face nimic pentru a se proteja, sau asta costă foarte mult.”
„Lumea în care trăim a devenit foarte imprevizibilă, dar există lucruri pe care le puteți face pentru a menține șansele în favoarea voastră. A fi pregătit este cea mai bună apărare împotriva a ceva rău care se întâmplă. Sper sincer ca informațiile oferite să vă ajute să vă protejați casa și familia de hoți, escroci, șarlatani și impostori, făcându-le „munca” mai dificilă și chiar mai periculoasă.”

Ghidul a fost realizat printr-o muncă de echipă:

„Mulțumesc pentru implicare și pentru informațiile oferite lui Fleaca Adrian, Cms.Sef de Poliție (Ing.) ofițer specialist sisteme de securitate private, Marin Boboc, Col (r) Dr. Ing. consultant și trainer în domeniul apărării împotriva incendiilor la RQM Cert și lui Sergiu Dăngulea, Ing. CEO și fondatorul Spy Shop liderul pieței online din România în distribuția de echipamente de securitate, supraveghere și monitorizare.”
Dacă sunteți interesați de acest subiect, puteți intra în posesia ghidului, GRATUIT, accesând website-ul meu, https://ioniordache.com, rubrica DOWNLOADS.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate. Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte.

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate. Design si proiectare solutii de securitate. Evaluare si selectie furnizori Securitate. Audit servicii si solutii de securitate. Optimizare bugete securitate. Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate. Politici si proceduri de securitate. Programe de loss prevention.  Receptie si evaluare sisteme de securitate.

Total Security Management. Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Evaluare de risc la securitate fizica. Implementare solutii de Securitate. Paza. Sisteme de securitate. Monitorizare alarme. Management de Securitate.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security