Se spune ca, multumita tehnologiei avansate de care dispunem, incepe una dintre cele mai dramatice perioade de schimbare in multiple industrii si domenii de activitate precum transport, siguranta publica si cadastru.

Recent, am participat la evenimentul Satellite Masters de la Madrid, unde am avut placerea de a imparti scena cu Adrian Demeter, ICT & Security Manager Deloitte Cehia. Ne-am adresat impreuna celor cateva sute de participanti, intr-o expunere despre cum va arata viitorul pietei globale de UAV (Unmanned Aerial Vehicles) in primul rind, dar si viitorul omenirii din perspectiva dronelor.

Find out more at: Wall Street

SECURITATE IN ROMANIA

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate, Business Intelligence, Business Counterintelligence, Securitatea informtiilor, Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Training, Recrutare, Joburi securitate, Marketing online, Broker de Securitate.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security