Gala Premiilor OSPA ROMÂNIA aduce în prim-plan, pentru al doilea an consecutiv, excelența profesională în domeniul securității private.

Industria de securitate privată din România și-a desemnat premianții în cadrul celei de a doua Gale a Premiilor OSPA ROMÂNIA, eveniment de prestigiu ce a reunit cele mai importante companii din domeniu.
Trofeele pentru Excelența Profesională în Domeniul Securității Private (OSPA) reprezintă un program special conceput pentru promovarea realizărilor profesionale deosebite în acest domeniu ce se desfasoară la nivel internațional, inclusiv în România. Programul OSPA a fost dezvoltat de o echipă de la Centrul de Studii în domeniul securității și criminologiei „Perpetuity Research” condusă de profesorul Martin Gill din Marea Britanie, specialist în criminologie.
Organizate în colaborare cu Federația Serviciilor de Securitate din România, Premiile OSPA România propun un sistem de apreciere complet independent, obiectiv și cuprinzător, care oferă celor care excelează în domeniul lor de activitate profesională o oportunitate ca performanța lor să fie recunoscută și celebrată.
Juriul OSPA ROMÂNIA 2017 a fost format din: D-na Iolanda Stăniloiu (președintă); Dl. Alexandru Costachi; DI. Alin-Petru Lupea; Dl. Aurel Catrinoiu; Dl. Gen. (r) Ion Popescu; Dl. Liviu Mateescu; DI. Rene Păsculescu, CPP; Dl. Silvian Pena; DI.Stelian Arion; Dl. Constantin Iordache; DI. Domnul Vasilică Istrate.
În analiza lor, jurații au luat în calcul valoarea socială a proiectului — care este valoarea adăugată a acestuia pentru comunitate sau pentru companie; exemplaritatea proiectului: cât este el de nou, de interesant și problemele care le rezolvă; și, în al treilea rând, a fost luat în considerare gradul de aplicabilitate și de scalabilitate — adică măsura în care el poate fi replicat și în alte cazuri — mai mari sau mai mici, mai simple sau mai complexe.
Spre deosebire de ediția inaugurală din 2016, când au fost 4 categorii de premiere, la ediția din 2017 au fost 6.

Citeste mai mult pe: AGERPRES


Securitate in Romania

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate, Business Intelligence, Business Counterintelligence, Securitatea informtiilor, Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Training, Recrutare, Joburi securitate, Marketing online, Broker de Securitate.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security