Gala premiilor OSPA 2022

„Finaliștii din acest an sunt o exemplificare a valorilor promovate de către premiile OSPA. Fiecare dintre ei a demonstrat o performanță de excepție într-un anumit domeniu al industriei de securitate, fie la nivel de companie, la nivel individual sau de echipă. Toți cei nominalizați trebuie să fie foarte mândri pentru că au fost luați în considerare pentru un premiu OSPA, indiferent de categoria la care au candidat. Concurența a fost deosebit de puternică în acest an!”

Vă invităm să fiți alături de noi și de finaliști pe data de 9 iunie, începând cu ora 17, la Clubul Diplomatic din București, când vor fi anunțați câștigătorii Trofeelor OSPA România 2022!

Pentru invitații la Gală vă puteți înregistra aici sau ne puteți contacta pe mail la office@fss.org.ro sau telefonic la +40744308790.

Vă reamintim că în acest an 15% din toate încasările pentru organizarea galei sunt donate campaniei organizate de Crucea Roșie România, „Umanitate nu are granițe” în sprijinul celor care fug din calea războiului din Ucraina!

Gala premiilor OSPA 2022

Gala premiilor OSPA 2022


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate