Data: 13.03.2017

Localitatea: Bucuresti

Compania: Transelectrica S.A.

Candidatul ideal

• Studii superioare;
• Experiență în domeniul protecției informațiilor clasificate (minim un an);
• Experiență în derularea contractelor de achiziții produse, lucrări și servicii;
• Cunoașterea legislației cu privire la protecția informațiilor clasificate (Legea 182/2002, H.G. 585/2002, H.G. 781/2002);
• Cunoașterea legislației cu privire la protecția informațiilor clasificate NATO și UE;
• Cunoasterea activitãtilor reprezentative din Sistemul Electroenergetic National – SEN, cu deosebire activitatea de transport a energiei electrice si furnizarea serviciului de sistem;
• Cunoaşterea legislaţiei în domeniul energetic şi a reglementărilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei – ANRE;
• Utilizare PC plus aplicații soft de specialitate
• Cunoasterea limbii engleze (scris si vorbit);
• Abilitati de prezentare și comunicare;
• Bun organizator, atent la detalii, capacitate de sinteza si analiza, rigoare;
• Rapiditate in luarea deciziilor;
• Persoana dinamica, proactiva si orientata catre rezultate;
• Capacitate de organizare a timpului si a prioritatilor.

Notă: Postul de ”expert securitate” necesită acces la informații clasificate secret de stat, nivel Strict Secret (verificarea în vederea accesului la informații clasificate de nivel Strict Secret este anterioară numirii în funcție, se solicită obligatoriu, iar definitivarea este condiționată de obținerea avizului ORNISS de către titular, de nivel Strict Secret)

Descrierea jobului

• Implementează măsurile din legislația cu privire la protecția informațiilor clasificate pe linia protecției personalului și securității industriale

Descrierea companiei

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” – S.A. este singura societate romaneasca care administreaza piata de electricitate, piata de echilibrare si piata certificatelor verzi. Compania are un rol cheie pe piata de energie electrica, fiind unicul operator de transport, de sistem si comercial al pietei angro de energie electrica din Romania.

Viziunea Companiei este de a ne pozitiona printre cele mai performante companii Operator de transport şi sistem din Organizatia reţeaua europeană a operatorilor de transport şi de sistem pentru energie electrică în regiunea de Sud Est a Europei.

Misiunea Companiei este de a asigura functionarea stabila si sigura a Sistemului Electroenergetic National prin indeplinirea standardelor de calitate, siguranta, eficienta economica si protectie a mediului.

CNTEE „Transelectrica” – S.A. a fost infiintata in anul 2000, in urma reorganizarii si privatizarii Companiei Nationale de Electricitate „CONEL”, care la acea data era detinuta in proportie de 100 % de statul roman. In prezent, Compania are capital social de stat si privat, iar conducerea Companiei este asigurata de o echipa de profesionisti cu experienta relevanta, atat in domeniul energetic, cat si in managementul companiilor private.

Compania noastra are actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti incepand cu anul 2006, fiind prima companie de utilitati detinuta de statul roman care a derulat cu succes procesul de Oferta Publica Initiala Primara si apoi procesul de Oferta Publica Secundara.

Pentru a aplica pe posturile din cadrul Companiei noastre, este necesar să îndepliniți toate cerințele menționate in anunturi.

Ne rezervam dreptul de a selecționa și de a contacta candidații. După perioada de depunere a CV-urilor, se va pune la dispoziție, după caz, Tematica de examinare și bibliografia aferentă în vederea aplicării metodelor de selecție.

Pentru aplicatii accesati urmatorul link: Transelectrica S.A. 


Joburi in industria de securitate: Manager general, Manager de securitate, Consultant de securitate, Director operational, Director Risc, Director vanzari, Consultant vanzari, Manageri departamente (Financiar, Logistic, It, Contabilitate, HR), Manager zona, Director tehnic, Inginer sisteme, Tehnician sisteme, Inspector securitate, Sef Obiectiv.

4Tree  agentia de recrutare nr 1 din industria de securitate

4TREE este o agentie de recrutare, creata din dorinta de a ajuta cat mai multi oameni in drumul lor spre cariera potrivita. .Misiunea noastra este sa cream parteneriate de lunga durata intre oameni astfel incat acestia sa-si atinga obiectivele. Suntem specializati in industria de securitate, vanzari si marketing. Serviciile noastre: Recrutare si Selectie personal, Training, Consultanta.

4TREE: Training, Recrutare, Evaluare si Educatie Top Performeri. Daca exista noi il gasim!

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security