Abordarea restricțiilor bugetare în clădirile publice, deținute de guvern a devenit o provocare.  

Atunci când este vorba despre standardele de siguranță în caz de incendiu sau siguranța scăzută, sursa problemei nu este aproape niciodată legată de restricțiile financiare. Acestea pot include lipsa cunoștințelor, pregătirea, pregătirea pentru situații de urgență și așa mai departe.

Abordarea restricțiilor bugetare reprezinta o provocare. Cum își îmbunătățesc managerii și echipele de siguranță și securitate protocoalele actuale dacă nu au suficiente bugete?

Răspunsul începe cu proactivitate.

O piatra de incercare

Anul trecut, un studiu efectuat la Allegion UK a constatat că mai mult de 40% din instituțiile de asistență medicală care au simțit că măsurile lor de securitate actuale au fost compromise spun că acest lucru se datorează subfinanțării sau constrângerilor bugetare.

Reducerea bugetară în sectorul sănătății, în special, a lansat o adevarata provocare in zone unde lipsa de finanțare a dus la o serie de probleme care depășesc doar preocupările legate de siguranță și securitate.

Este mai clar că aceste tipuri de instalații se pot lupta când vine vorba de anumite măsuri de siguranță împotriva incendiilor. Recent, East Sussex Healthcare Trust a solicitat acordarea unei majorități de fonduri de capital pentru a-și îmbunătăți măsurile de siguranță împotriva incendiilor ca urmare a unei „recomandări” a serviciului său de pompieri. Fondul inițial intenționa să investească o sumă semnificativ mai mică (750.000 de lire sterline pe an sau 984.000 de dolari) pentru măsurile sale de siguranță împotriva incendiilor, dar a decis să ia măsuri după ce serviciul de incendiu și-a exprimat îngrijorarea cu privire la ritmul muncii.

Prin urmare, este necesar să începeți să vă gândiți la ce trebuie să faceți în cazul în care finanțarea este redusă. Condițiile de mai sus indică faptul că, în timp ce dorința de a avea protocoale actualizate, pot limita progresul.

Prin urmare, pentru majoritatea cazurilor, este timpul să începem să creștem gradul de conștientizare a problemelor legate de presiunile bugetare? Sau poate că este timpul să mișcăm complet atenția și să readusem industria la elementele de bază. În acest fel, putem fi siguri că satisfacția nu va creea în nici un fel dimensiunea bugetului, iar proactivitatea va deschide calea spre productivitate.

Acțiuni de zi cu zi

Chiar și cele mai mari bugete de siguranță și securitate nu vor reuși să elimine orice risc. De fapt, tehnologia nu este totul și sfârșitul tuturor atunci când vine vorba de sporirea securității. Este vorba de măsurile intangibile care ajută la legarea capetelor libere și lipirea întregului sistem împreună.

O abordare completă cuprinzătoare este esențială. Jerry Irvine, director executiv al Companiei americane de outsourcer Prescient Solutions, a spus că îmbunătățirea protocoalelor a devenit mai mult despre implementarea unor „politici de securitate eficiente, spre deosebire de cumpărarea pur și simplu a instrumentelor de securitate”. În timp ce vorbește în contextul tehnologiei internetului, în ceea ce privește siguranța și securitatea în industria construcțiilor.

Aceasta poate include evaluarea protocoalelor actuale, astfel încât să puteți afla ce trebuie modificat sau îmbunătățit. Un aspect care este adesea neglijat este modul în care toți ocupanții unei clădiri sunt integrați în succesul siguranței și securității. Acesta este singurul domeniu care nu necesită bugete mari, dar este probabil unul dintre aspectele cele mai eficiente și mai importante.

Pregătirea pentru situații de urgență – O procedură de evacuare rapidă și eficientă de urgență – sau un protocol de blocare – poate fi utilă pentru protejarea spațiilor împotriva oricărui risc potențial, inclusiv a intrării neautorizate.

Multe facilități nu au încă o procedură de blocare, deși includerea într-o strategie de securitate înseamnă o pregătire sporită dacă s-ar întâmpla o situație de urgență.

Implicați-i pe toți – Este ușor să lăsați protocoalele de securitate și securitate la managerii de instalații sau la echipele de gestionare. Cu toate acestea, este util și merită să implicați personalul sau oricare dintre cei care folosesc în mod regulat clădirea.

Aceasta poate include asigurarea instruirii personalului cu privire la aspecte precum regulamentele generale de siguranță împotriva incendiilor și planurile de evacuare de urgență. Dincolo de aceasta, în spitale sau școli, lucruri simple pot fi de ajutor pentru a ține oamenii să știe unde este cel mai mult. Acest lucru ar putea indica în mod clar planurile de evacuare sau sfaturi privind siguranța la incendiu, cum ar fi neacoperirea ușilor de incendiu.

Soluții pentru toți

Deși aceste măsuri sunt incredibil de eficiente atunci când sunt implementate corect, acestea nu sunt soluții independente. De fapt, aceste măsuri intangibile sunt chiar mai reușite atunci când sunt combinate cu măsuri fizice adecvate.

Din nou, totuși, unii ar putea să se ferească de modernizarea sistemelor vechi (sau de implementarea unor noi) din cauza lipsei de îmbunătățiri care nu sunt prietenoase cu bugetul. Școlile, de exemplu, au simțit întotdeauna presiunea subfinanțării intense. Cu toate acestea, industria sa dezvoltat considerabil în ultimii ani, iar produsele și soluțiile de înaltă calitate devin din ce în ce mai accesibile.

Aceasta înseamnă că, deși aceste tipuri de facilități pot fi împotriva restricțiilor legate de buget, ele încă mai pot găsi și aplica soluții bine rotunjite și eficiente. Și pot să facă acest lucru în așa fel încât să beneficieze de cerințele lor specifice, în loc să aleagă soluții bazate exclusiv pe rentabilitate.

A fi activ

Anul trecut, una dintre cele mai presante probleme din industrie a fost lipsa de cunostinte suficiente. Acest lucru a izbucnit din povestile de știri, cum ar fi focul și ancheta din Turnul Grenfell, care a servit ca un apel de trezire în cadrul industriei. Cu toate acestea, continuă să existe o anumită lipsă de proactivitate pentru a face lucrurile mai bine sau chiar pentru a face lucrurile să fie corecte.

Când este restricționat de chestiuni precum bugetul, este important să rețineți că nu numai că există ajutor de încredere acolo, dar că bugetul nu este întotdeauna un testament al standardelor de siguranță și securitate. După cum sa discutat, adoptarea unei abordări holistice integrate pe deplin poate îmbunătăți protocoalele.

Mai mult, nu înseamnă neapărat că nu există ajutor acolo; uneori cele mai bune rezultate pot fi obținute prin alegerea de a căuta în mod activ și colaborativ soluția potrivită.

Articol preluat de pe: SecurityInfoWatch.com


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security