Martin Harvey președintele EURALARM și Eduardo Cobas, director în consiliul de conducere al Confederației Europene a Serviciilor de Securitate (CoESS) vor fi oaspeți de seama la manifestările ocazionate de Ziua Securității Private ce vor avea loc pe 15 Noiembrie anul acesta la J.W. Marriott Grand Hotel din București.

EURALARM – este o organizație pan-europeană dedicată furnizorilor din domeniul tehnologiei de securitate care militează pentru o piață transparentă și inovativă care să permită și să susțină livrarea de echipamente, servicii si sisteme de securitate la cel mai înalt nivel de calitate, performanță și durabilitate în timp, în beneficiul întregii societăți. EURALARM susține în mod activ procesul de standardizare în domeniul tehnologiei de securitate la nivelul Uniunii Europene. De asemenea este o promotoare a unui sistem Pan European în domeniul testării și certificării, dar și în domeniul calificării și educației profesionale a celor care lucrează în acest domeniu. Nu în ultimul rând EURALARM si-a asumat rolul de purtător de cuvânt al sectorului tehnologiei de securitate în fața instituțiilor europene în probleme referitoare la legislația și cadrul de reglementare specific.

Fondată în 1970 în Elveția de către 24 de participanți reprezentând 12 țări europene ca o asociație europeană a producătorilor de instalații pentru protecție la incendiu, Euralarm s-a dezvoltat în timp pe trei direcții: protecția la incendiu, tehnologie de securitate și servicii, devenind cea mai importantă asociație de profil la nivel european. În prezent Euralarm are 42 de membri din toate țările Europei, 5.000 de companii în care lucrează 700.000 de angajați.

În Romania EURALARM este reprezentată de către Asociația Română pentru Tehnica de Securitate (ARTS)

CONFEDERAȚIA EUROPEANĂ A SERVICIILOR DE SECURITATE – CoESS se poziționează ca fiind “vocea” industriei de securitate din Europa. Obiectivul său principal este să reprezinte și să susțină dezvoltarea unei industrii a securității private în Europa capabilă să furnizeze soluții de securitate de calitate superioară și profesionalism, bazate pe un personal înalt calificat și inovație tehnologică.

Valorile de bază promovate de CoESS sunt CALITATEA, SIGURANȚA, CONFORMAREA LEGALĂ, ÎNCREDEREA.

Creată în 1989, Confederația Europeană a Serviciilor de Securitate (CoESS) adună laolaltă 23 de asociații naționale europene, 45.000 de companii de securitate cu peste 2.000.000 de angajați.

CoESS este recunoscută de Comisia Europeană ca un partener sectorial social și este activă într-un dialog social constructiv cu UNI Europa (Confederația Europeană a Sindicatelor din Servicii)

În România, CoESS este reprezentată de către ASOCIATIA ROMÂNĂ PENTRU INDUSTRIA DE SECURITATE.

Între cele două organizații pan-europene există complementaritate, interese comune, dar și proiecte comune.

Astfel chiar în acest an a fost elaborat, editat și publicat în comun  broșura informativă “Cybersecurity – Amenințare sau Oportunitate”, un ghid pentru profesioniștii din domeniul securității și apărării împotriva incendiilor.

Prezența la București a înalților oaspeți, care reprezintă cele mai importante structuri asociative din domeniul securității private ne onorează, dar în același timp este o confirmare a prestigiului și aprecierea de care se bucură în Europa, organizațiile securității private reunite în Federația Serviciilor de Securitate, care în acest an împlinește 10 ani de la înființare.

Citeste mai mult pe: Agerpres.ro


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultant in Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate