Calitatea in Securitate este un proiect de constientizare a diferentierii prin calitate. Servicii de securitate achizitionate pe criterii de calitate si servicii de securitate vandute prin elemente de calitate. Astfel incepem un sir de articole prin care sa evidentiem cum putem obtine sau vinde servicii de calitate in Securitate.

Aplicand oricare din elementele evidentiate poti vinde mai usor serviciile tale daca esti furnizor de servicii de securitate sau poti achizitiona servicii de securitate mai eficiente.

În piata actuală de afaceri, trebuie să accesezi cele mai moderne echipamente si tehnologi pentru a te dezvolta. Vei găsi noi instrumente și tehnologie lansate în fiecare zi. Crearea de instrumente și tehnologie reprezinta este un factor important care ajută la creșterea eficienței unei afaceri. Instrumentele și tehnologiile moderne reprezinta o formulă viabilă pentru orice afacere.

Tehnologie si echipamente de top in piata de securitate

Se estimează că piața globală a securității fizice va atinge dimensiunea de 292,40 miliarde USD până în 2025. Atunci când planifică pentru viitor, întreprinderile de securitate trebuie să privească în afara micro-mediului lor și să ia în considerare tendințele macro care modelează creșterea industriei în ansamblu, cu scopul de a-și dezvolta afacerea printre concurența puternică existentă și emergentă.

De la un software de analiză video mai inteligent la pază virtuală și tehnologie cloud până la învățarea automată, există o serie de tendințe de securitate fizică și tehnologie care modelează viitorul industriei. Aici, prezentam primele șase tendințe in securitatea fizică pe care să le urmărim în perioada urmatoare.

1. Conectivitate 5G 

Introducerea rețelelor 5G va avea un impact uriaș asupra vitezei cu care industria de securitate poate opera. 5G își propune să accelereze comunicarea datelor de până la trei ori , comparativ cu 4G. Latența 5G este extrem de rapidă, astfel încât pe măsură ce 4G se estompează și 5G crește, nu numai că companiile de securitate pot beneficia de un transfer de date mai rapid, dar și viteza de lucru la distanță va fi îmbunătățită. Ca urmare, există o oportunitate de a primi și de a răspunde la riscurile de securitate la un ritm și mai rapid, în special pentru zonele izolate.

2. Soluții de tehnologie cloud

Migrația de la stocarea locală la tehnologia cloud este ascendenta. Dintre cei care au trecut deja la cloud au declarat că au experimentat o accelerare a afacerilor din utilizarea serviciilor cloud. Trecerea la cloud va permite companiilor de securitate să își extindă afacerea mult mai eficient din punct de vedere al costurilor. De asemenea, permite industriei de securitate să beneficieze mai mult de tehnologii precum învățarea automată, oferind în același timp o conectivitate mai mare la alte domenii ale afacerii. Pentru cei care au îngrijorări cu privire la securitatea și confidențialitatea tehnologiei cloud, este liniștitor să aflăm că cei mai fiabili furnizori de cloud au investit cu toții în securitate cibernetica.

3. Creșterea verificării vizuale 

Răspunsul verificat oferă o soluție la provocările de alarmă falsă. Răspunsul verificat mută verificarea semnalului de alarmă către companiile de alarmă, cerând cuiva ca un paznic sau un operator CCTV să verifice vizual dacă o infracțiune se produce înainte de alertarea poliției. Companiile specializate în monitorizarea video sunt, prin urmare, înființate în mod ideal pentru a câștiga noi afaceri în era verificării vizuale. Dar piața CCTV crește; se așteaptă să asiste la o creștere de 12,3% pentru a ajunge la 24 miliarde USD până în 2026 . Companiile de monitorizare care nu acceptă în prezent verificarea vizuală ar trebui să acționeze rapid și să investească în CCTV și video pentru a se asigura că nu sunt lăsate în urmă.

4. De la echipaj la pază virtuală

Prin combinarea noilor tehnologii cu tehnici traditionale pentru paza cu echipaj uman, companiile de securitate au posibilitatea de a explora lumea virtuală și paza beneficiile care vin odata cu ea. Paza de la distanță combină lucruri precum alarmele de mișcare și CCTV cu patrularea aleatorie a obiectivelor pentru a oferi un nivel ridicat de securitate. Utilizarea tehnicilor precum software-ul de analiză video pentru detectarea reala a alarmelor, dronele pentru protecția perimetrului și monitorizarea mobilă sunt toate modalități de a oferi personalului dvs. de securitate instrumente suplimentare pentru a-i ajuta să acopere mai multe zone, să ia decizii și măsurile adecvate.

5. Învățarea automată și inteligența artificială

Învățarea automată și inteligența artificială schimbă fundamental modul în care companiile își desfășoară activitatea astăzi – atât în ​​domeniul securității, cât și în alte industrii. Indiferent dacă ne dăm seama sau nu, inteligența artificială joacă un rol foarte activ în viața noastră de zi cu zi. De fiecare dată când deschidem Facebook, efectuăm o căutare pe Google sau primim o recomandare de produs de la Amazon, inteligenta artificiala se ascunde în fundal. Iar industria securității este in trend. Tehnologia alimentată de AI are o gamă largă de cazuri de utilizare, inclusiv monitorizarea proactivă, analiza video, filtrarea falsă a alarmelor, îmbunătățirea eficienței operatorului, detectarea anomaliilor.

6. Software avansat de analiză video

Software-ul de analiză video evoluează. Utilizate pentru a face operațiunile de supraveghere mai eficiente, acestea vin într-o varietate de formate diferite și pot fi utilizate pentru a detecta mișcarea, a citi plăcuțele de înmatriculare, a număra persoane și multe altele. În cazul securității fizice și al monitorizării video, software-ul de analiză video este utilizat în principal pentru detectarea infracțiunilor. Soluțiile tradiționale implică analize ale camerei încorporate sau necesită adesea o componentă hardware suplimentară la fața locului. În 2020, adoptarea unui software de analiză video bazat pe cloud va crește, permițând companiilor de securitate să valorifice toate avantajele analizei video complet de la distanță. Companiile care adoptă această formă de software își deschid porțile către o soluție rentabilă, care va beneficia de actualizări și îmbunătățiri constante prin cloud.

In concluzie, este clar că tehnologia va deveni din ce în ce mai importantă în securitatea fizică. Folosind instrumentele moderne, cum ar fi învățarea automată, analiza video, cloud și 5G, aveți posibilitatea de a transforma nivelul de servicii de securitate pe care îl oferiți clienților dvs. intr-o industrie în creștere. Asigurați-vă că rămâneți înaintea tendințelor pentru a asigura o creștere constantă pentru afacerea dvs.


Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este sigla-verifies.png

Vrei sa impartasesti din bunele practici?
Vrei sa afli despre bune practici?
Vrei sa fi un sustinator al campaniei?

Scrie un mail: securitate @ verifies.ro


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate,   Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security:  Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte. Consultanta si servicii pentru industria de securitate

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si cei mai potriviti Furnizori de Securitate.

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara, Recrutare si Training

Contacteaza un consultant Verifies pentru a afla mai multe informatii   www.verifies.ro

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate