Calitatea in Securitate este un proiect de constientizare a diferentierii prin calitate. Servicii de securitate achizitionate pe criterii de calitate si servicii de securitate vandute prin elemente de calitate. Astfel incepem un sir de articole prin care sa evidentiem cum putem obtine sau vinde servicii de calitate in Securitate.

Aplicand oricare din elementele evidentiate poti vinde mai usor serviciile tale daca esti furnizor de servicii de securitate sau poti achizitiona servicii de securitate mai eficiente.

Odată cu creșterea concurenței pe piață, organizațiile se străduiesc pentru o mai mare inovație în produse și servicii. Managementul calității are potențialul de a revigora produsele, procesele și inovația administrativă a unei organizații atunci când sunt aliniate strategic cu contingențe interne. Într-un mediu din ce în ce mai competitiv, factori precum inovația și managementul calității pot duce la un avantaj competitiv. 

De câțiva ani, tehnologia avansată și mecanismele inovatoare au fost din ce în ce mai utilizate pentru domenii care altfel erau considerate în afara contextului pentru inovația tehnologică.

De la dezvoltarea de aplicații mobile pentru monitorizare la distanță în timp real, până la sisteme inteligente de supraveghere, securitatea continuă să devină mai inteligentă.

Acum, pentru siguranță și securitate, inovațiile de înaltă tehnologie joacă un rol semnificativ. De la salvarea proprietății publice și a vieții oamenilor de amenințările teroriste globale la prevenirea calamităților naturale, tehnologia are multe roluri de jucat.

Nevoia continuă de a proteja proprietatea, personalul și conținutul a determinat nevoia de soluții moderne de securitate. Securitatea rețelelor, a informațiilor naționale și personale sunt preocupări serioase la nivel mondial. Guvernele investesc din ce în ce mai mult în sisteme de securitate solide, cum ar fi controale de acces, alarme, supraveghere video, detectoare și sisteme de gestionare a informațiilor pentru a asigura aplicarea legii și siguranța publică.

7 Principii cheie pentru  o inovare de succes

  1. Atrageti clientul in programul de inovare: construirea unui program în jurul experienței clienților chiar de la început asigură faptul că inovația este o investiție și veți putea să o monetizați rapid și eficient catre finalizare.
  2. Stabiliti o strategie pentru inovare: dacă inovația este gestionată strategic încă de la început, părțile interesate vor avea ocazia să susțină inițiativa și să adopte schimbările necesare pentru ca aceasta să funcționeze.
  3. Aveți răbdare pentru schimbări pe termen lung, dar actionati pentru rezultate pe termen scurt: Gestionati echilibrul între înțelegere și acceptarea faptului că schimbarea pe termen lung va necesita timp și efort. Profitarea de ocazie pentru a celebra mici victorii va permite întregii organizații să se bucure de un impuls inovator susținut și de beneficiile unui sprijin semnificativ al managementului pe tot parcursul procesului de schimbare.
  4. Învățarea ca unitate de progres: Construirea unui timp adecvat pentru formare și gestionarea schimbărilor în programul de inovare permite o reducere sistematică a riscului, îmbunătățind în același timp șansele de succes pe termen lung, deoarece toți cei implicați în realizarea programului funcționează vor merge in aceiasi directie.
  5. Nu reușiți mai repede, mai ieftin și mai des: Este mult mai important să încercați un „pas mic” către un obiectiv valoros, să eșuați cu un impact redus asupra organizației și să obțineți sansa pentru următoarea încercare, decât să cheltuiți mult mai mult timp, bani și efort pentru o inițiativă mai amplă.
  6. Concentrați-vă pe experiența castigata: Acest principiu se concentrează cu adevărat pe modul în care „sistemul” creat pentru a stimula inovația este oferit angajatilor a căror sarcină este de a face lucrurile să se deruleze permanent in mod progresist.
  7. Folosiți o combinație de modele de inovație: suntem cu toții conștienți de faptul că există mai multe modalități de a rezolva o problema. În mod similar, există mai multe modele diferite pe care o organizație le poate folosi pentru a inova cu succes și a câștiga un profit sănătos al investiției lor în acest sens.

Concluzia este ca există riscul de a nu inova. Când se confruntă cu potențialul schimbărilor tehnologice – inclusiv concurenții, noii intrați, globalizarea, produsele de schimb, schimbările generaționale și multe altele – companiile trebuie să continue să inoveze pentru a-și menține avantajul competitiv.


Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este sigla-verifies.png

Vrei sa impartasesti din bunele practici?
Vrei sa afli despre bune practici?
Vrei sa fi un sustinator al campaniei?

Scrie un mail: securitate @ verifies.ro


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate,   Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security:  Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte. Consultanta si servicii pentru industria de securitate

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si cei mai potriviti Furnizori de Securitate.

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara, Recrutare si Training

Contacteaza un consultant Verifies pentru a afla mai multe informatii   www.verifies.ro

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate