Control acces.
Detectie efractie.
Automatizarea clădirilor.

O soluție unificată.

Obiectivul VerifiES este de a cauta si dezvolta pentru clientii sai solutii de securitate inovatoare la costul potrivit. Ajutam companiile sa selecteze cele mai eficiente Solutii  si Servicii de Securitate si cei mai potriviti Furnizori de Securitate.

ICT- Integrated Control Technology :In mod traditional, sistemele de control al accesului și de detectare a intruziunilor au funcționat independent unul de celalalt. ICT le reunește pentru a oferi o singură solutie coerenta și unificata care va ajuta sa tineti vizitatorii nedoriti in afara, permitandu-va in acelasi timp sa monitorizati si sa controlati accesul in interior .

Utilizarea unui sistem unic pentru controlul accesului, detectarea intruziunilor si automatizarea clădirilor nu numai ca economiseste bani pentru instalare,  un sistem mai ușor de utilizat, care este mai eficient de operat si desigur, un nivel ridicat  de securitate.

ICT a fost fondată în 2003 cu viziunea principala de a oferi solutii inovatoare si superioare de control electronic al accesului si de securitate. Fondatorii companiei Hayden și Rachael Burr au folosit experienta acumulata pe piata canadiana pentru a crea o afacere bazată in intregime pe nevoile utilizatorilor finali.

Acum, peste 18 ani mai tarziu si cu produse si sisteme ICT utilizate in fiecare zi de zeci de mii de companii din intreaga lume, viziunea noastra ramane aceeasi – sa dezvoltam produse inovatoare usor de utilizat, care sa se integreze cu sistemele existente pentru a valorifica investitiile deja realizate, și care sunt fabricate la cele mai inalte standarde.

Investițiile continue in instalațiile de productie de ultima generație din Auckland, Noua Zeelandă, asigură o calitate consecventa cu produsele fabricate conform standardelor ISO9000.

ProtegeWX

Protege WX este un sistem out-of-the-box, all-in-one, rapid de configurat și intuitiv de utilizat. Spuneți adio constrângerilor tipice asociate software-ului. Un server web încorporat înseamnă că nu există niciun software de instalat, ceea ce face ca implementarea să fie rapidă, simplă și simplă. Interfața bazată pe web vă oferă flexibilitatea de a lucra de oriunde – birou, de acasă sau pe drum.

ProtegeGX

La TIC credem că cheia software-ului excelent este să te gândești din greu, astfel încât să nu fie nevoie. Nu există un exemplu mai bun al acestei teorii în acțiune decât pachetul nostru ProtegeGX. Este o soluție de control integrat la nivel de întreprindere, detectare a intruziunilor și soluție de automatizare a clădirilor, cu un set de caracteristici care este ușor de operat, simplu de integrat și ușor de extins.

tSec

Elegant și elegant, și cu o gamă de caracteristici și tehnologii, inclusiv 125 kHz, Mifare și DESFire, seria de cititoare de carduri tSec are o soluție pentru toată lumea. Interfața RS-485 opțională ICT oferă comunicații rapide, sigure, supravegheate pentru sistemele Protege sau alegeți interfața standard Wiegand din industrie pentru compatibilitatea cu alte sisteme de control al accesului.

ProtegeSE

Protege System Management Suite (Protege SE) este o aplicație bazată pe Windows, client / server, care oferă o interfață intuitivă puternică pentru sistemul Protege. Ca parte a angajamentului nostru față de comunitatea TIC, oferim o cale clară de upgrade de la Protege SE la ProtegeGX, permițându-le clienților noștri să profite de cea mai nouă tehnologie fără a fi nevoie să o ia de la capăt.

Detectarea integrată a intruziunilor și controlul accesului

Toate platformele Protege ICT includ Detectarea intruziunilor și Controlul accesului imediat. Aceasta nu numai că este o opțiune mai rentabilă decât două sisteme disparate din punct de vedere al instalării, dar integrarea celor două poate duce de fapt la un sistem mai simplu de utilizat.

Sisteme de management video

Combinați puterea ProtegeGX cu sistemele de management video ale unor terțe părți pentru a crea o soluție completă și coerentă. Integrarea perfectă vă permite să controlați camerele și să vizualizați imagini video live și istorice dintr-o singură interfață ușor de utilizat.

Soluții de blocare wireless și offline

Extindeți-vă sistemul de control al accesului existent fără limitări, costuri și neplăceri asociate în mod normal cu ușile cu cablu dur prin integrarea sistemului dvs. Protege cu o soluție de blocare wireless și offline.

Sisteme de management al clădirilor

Sistemele de control al accesului transportă o mulțime de informații despre clădirea dvs. și despre ocuparea acesteia. Combinați acest lucru cu un sistem de management al clădirilor (BMS) pentru a crea o clădire inteligentă care poate lua decizii foarte inteligente.

Sisteme de interfonie

Integrarea unui sistem de interfon cu acces și securitate, oferă o soluție coerentă care asigură protecția site-ului. Cu ajutorul unui interfon, puteți vedea sau auzi cine este la ușa dvs. înainte de a decide să le lăsați să intre, sporind securitatea și îmbunătățind comunicarea.

Sisteme de ascensoare

ProtegeGX nu se limitează la controlul accesului la uși. Clădirile care au lifturi necesită adesea accesul la etaje pentru a fi controlate și ele. Integrarea ascensoarelor leagă sistemele de control ale ascensoarelor cu sistemul Protege ICT pentru a spori securitatea clădirilor și a îmbunătăți fluxul de persoane.

Serviciul de sincronizare a datelor

Combinați puterea controlului de acces integrat la nivel de întreprindere cu surse de date externe. Capacitatea de a sincroniza datele între sisteme, reduce timpul de administrare și administrarea, oferind în același timp o singură intrare de date și sporind eficiența.

Instrumente de integrare personalizate

Dar nu ne oprim la soluțiile de raft. Deși am investit o mulțime de resurse pentru a ne asigura că nu este nevoie să reinventăm roata, pot exista momente când doriți să actualizați aceste anvelope. Instrumentele noastre de integrare personalizate vă oferă libertatea de a utiliza proprii experți pentru a adapta o soluție care să răspundă nevoilor dvs. exacte.

Securitate in Romania


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate