Eficienta + Eficacitate = Excelenta

Orice program de securitate si orice manager de securitate trebuie sa treca prin cele doua filtre masurile de securitate luate, aceste doua caracteristici detrmina modul de alocare a resurselor si strategia de securitate a oricarei organizatii.

Eficiența este capacitatea (adesea măsurabilă) de a evita risipa de materiale, energie, eforturi, bani și timp pentru a face ceva sau pentru a produce un rezultat dorit. Într-un sens mai general, este capacitatea de a face lucrurile bine, cu succes și fără deșeuri. Adesea cuprinde în mod specific capacitatea unei aplicații specifice a efortului de a produce un rezultat specific cu o cantitate minimă sau cantitate de deșeuri, cheltuieli sau eforturi inutile.

Eficacitate: este măsura în care se obține un efect dorit; capacitatea de a produce o cantitate dorită a efectului dorit sau succesul în atingerea unui obiectiv dat. Spre deosebire de termenul de eficiență, accentul asupra eficacității este realizarea ca atare, nu resursele cheltuite pentru obținerea efectului dorit.

Prin urmare, ceea ce este eficient nu este neapărat eficace, iar ceea ce este eficace nu este neapărat eficient.

Un rol important in obtinerea unei securitate eficiente si eficace il au procedurile, stiu oamenii sunt importnati dar faca procedure corecte, insusite si applicate poti avea un Spartacus in teren si nu vei obtine securitatea dorita.

Eficienta este extrem de importanta, dar ce este bună eficienta atunci cand nu raspunde nevoilor reale ale companiei? Sunt sigur ca stim cu totii cel puin o companie care este extrem de eficienta in activitatile de securitate, dar este destul de ineficienta la reducerea impactului riscurilor cheie.

Doar pentru ca te pricepi la ceva, conteaza daca nimanui nu-i pasa ca o faci bine?

Din nou, a fi bun la ceva nu mai este suficient. Acest lucru la care excelezi trebuie să fie bun si pentru companie, in caz contrat te pricepi foarte bine sa construiesti garduri pentru a opri drone. Tu esti cel mai priceput in a costrui garduri, dar daca te bati cu drone ce rost are sa construiesti garduri?

VerifiES Eficienta si Eficacitate in Securitate:

Verifies Security: este firma de consultanta si management in Securitate.

Specializarea nostra este Eficienta si Eficacitate in securitate, aplicand urmatoarele servicii:

 • Analiza detaliata a bugetelor de securitate (paza, sisteme, monitorizare, interventie, consultanta, evaluare de risc, altele costuri)
 • Analiza cost versus beneficii
 • Inventarierea si Analiza solutiilor si serviciilor de securitate folosite si a eficientei acestora
 • Analiza si evaluarea strategiei si conceptelor de securitate utilizate
 • Propunem, analizam, testam impreuna diferite solutii de securitate a locatiilor dumneavoastra (Sisteme securitate, platforme soft, paza umana, monitorizare si interventie, patrulare etc)
 • Estimari bugetare ale solutiilor alese si alocarea lor pe masuri de securitate
 • Definirea strategiei de securitate generale si personalizarea ei pe tipuri de locatii
 • Design si proiectare Sisteme de securitate
 • Consultanta in selectarea partenerilor (companii de securitate) pentru a implementa solutiile de securitate alese – stabilire profil firma/e de securitate
 • Suport pe parcursul implementarii solutiilor de securitate
 • Evaluare si validare in vederea receptiei a solutiilor de securitate implementat
 • Audit de securitate pentru Evaluare eficienta si eficacitatea programului de securitate existent
 • Urmarire, Evaluare si Receptie implementare servicii Securitate, management de proiect

 

Demareaza acum un program de EFICIENTA IN SECURITATE

iordachec@verifies.ro

lazard@verifies.ro

 

 

 


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in SecuritateProiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

 

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate