Dispeceratul video performant cu solutia TRASSIR are interfata video ergonomica, din care pot fi gestionate toate sistemele video, control acces si efractie din orice locatie.
Statie grafica cu pana la 12 monitoare, video wall integrat, cu afisarea simultana chiar si a sute de camere live sau din arhiva, cand este nevoie.
Halele, depozitele, camerele video, usile de control acces, zonele de efractie, etc. sunt accesibile la un clic distanta, prin amplasarea pe harti multinivel, de la harta tarii, pana la planul unui etaj de cladire.
Regulile de afisare a fluxurilor video pe monitoare se adapteaza activitatii fiecarui beneficiar, pentru cresterea randamentului operatorului din dispecerat. Sunt afisate automat pe monitoare doar fluxurile video din zonele unde se intampla activitati relevante: deschiderea portii de la rampa de incarcare/descarcare pentru camioane, detectie de persoane in zonele restrictionate, declansare senzor efractie, incendiu sau de la orice alt dispozitiv extern.
Controlul accesului auto (identificare placute de inmatriculare) sau personal (control acces) din toate locatiile folosind o baza de date comuna.
Prin folosirea unui dispecerat centralizat TRASSIR, nu mai e nevoie de prezenta fizica a angajatilor in teren pentru supravegherea activitatilor importante.


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate