Cu TRASSIR, dispecerul video poate supraveghea pana la 1000 de camere video in acelasi timp. Evident nu are in fata toate cele o mie de imagini. Sistemul de analiza video ii indica doar acele monitoare care prezinta interes, in conformitate cu criteriile stabilite pentru indeplinirea supravegherii video. In cazul AZIGUARD, fac pop-up doar camerele care indica imaginile cu incalcarea teritoriului de catre eventualii intrusi. Astfel, sunt eliminate camerele unde „nu se intampla nimic” in acel moment.

Prin acest procedeu, munca unui agent dispecer video este mult mai eficienta, pentru ca nu trebuie sa mai stea, ca in cazul clasic, ore intregi privind 120-150 de camere in care nu misca nimic. In aceste cazuri, de obicei oboseala este evidenta, iar capacitatea de concentrare, acuitatea si eficienta sunt mult reduse. De aceea AZiGUARD optimizeaza rezultatele dispecerizarii video.

Un alt element semnificativ este cel al calitatii supravegherii video. Human Detector are in spate un soft performat de analiza, care deosebeste clar formele si siluetele umane, fata de cele ale unor animale, sau ale vegetatiei in miscare – mai ales in cazul unor vanturi sau vijelii. Astfel, cele mai multe din alarmele false sunt eliminate.

Si, poate cel mai important element pe care trebuie sa-l amintim, este cel financiar: AZiGUARD economiseste CEL PUTIN 20% din costurile cu serviciile de paza umana, in conditiile in care este mult mai eficient decat aceasta. Asa cum stim, salariile minime in Romania au un ritm de crestere anuala, estimat cu 10%. Acestea sunt costuri implicite, fara sa aduca o crestere si a calitatii serviciului. In schimb, tehnologia, in timp, devine mult mai ieftina, asa incat o investitie in AZiGUARD este una dintre cele mai smart. Si cu castig garantat, pe multi ani!

#trassir #aziguard #pazaelectronica #humandetector #smartguarding


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

close

Securitata in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security